Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
chocked napisał(a):olaf napisał(a):Moze chce sie podszkolic troche ;)
Rzeczywiscie, z tego co widze na screenie wrzuconym przez "chocked" poziomy sa zafalszowane w stosunku do metodologii przyjetej przez Lucka.
W zoltym polu powinno byc 1647,29.
Oczywiscie jak z ze wszystkimi narzedziami, kazdy moze je stosowac wg. wlasnej obranej metodologii.
mozesz wyjasnic te metodologie, wzielem poziom z zielonego pola, ty wydaje mi sie ze z kosmosu
olaf napisał(a):Chocked. Wersje ktora posiadasz, Przemek przed laty skopiowal ta "Mone Lise" na podstawie screenow wrzucanych przez Lucka. Jezeli to od niego wersja, a ze screenu wyglada, ze tak, to oblicza wszystko jak najbardziej w porzadku.
Lucek napisał(a):olaf napisał(a):Chocked. Wersje ktora posiadasz, Przemek przed laty skopiowal ta "Mone Lise" na podstawie screenow wrzucanych przez Lucka. Jezeli to od niego wersja, a ze screenu wyglada, ze tak, to oblicza wszystko jak najbardziej w porzadku.
Olaf, cały myk polega na tym, co wpisać w polu żółtym.
Każde kolejne obliczane sa wg jednego algorytmu.
Mozna w polu żółtym wpisać date swojego urodzenia, numer koszuli lub buta.
Ale można także wpisać to co powinno się wpisać na potrzeby daytradingu na kontrakty Wig20.
Ja dochodziłem do tego dośc długo na przełomie 2004-2005.
Ostateczne wielkości wzięte po sesji 28 lutego 2005.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości