Lucek napisał(a):Widzę, że znowu moje wpisy zostają usuwane.
Zostają natomiast wpisy jakiegoś prowokatora.
Zamieszczam wobec tego dzisiejszy zrzut sesji i screen mapy psg (Przemka Grodzkiego).
Jeżeli mówię, że to prowokator to wiem co mówię.
Jeżeli zwracam się do olafa rano, aby interweniował w tej sprawie a on umywa ręce,
następnie wieczorem widzę usuniete moje wpisy, to mam następującą propozycję:
zachowajcie sobie na pamiątke ten zrzut. Ja jestem widocznie za stary dla uczestników tego forum. Nie mam nic więcej do powiedzenia.
1. Interwencja moja byla natychmiastowa i polegala na tym, ze usunalem wszystkie wzajemnie prowokacyjne posty (w sumie 5sztuk - i "Lucka", i "chocked") w ktorych dyskusja sprowadzala sie... do niczego. Dodatkowo postaralem sie pomoc (zakladajac z gory, ze ktos moze sie zwyczajnie szukac wiedzy) wyjasniajac, jak i do czego mozna stosowac slynna "mape drogowa". Zadna ze stron nie byla zainteresowana rzeczowa konwersacja z ew. moim wspoludzialem.
2. W sprawie "mapy" wyjasnilem dzisiaj jak ja stosowac i jakie poziomy (wyliczone "wlasnorecznie") propaguje Lucek. Podkreslilem rowniez, ze mozna stosowac ja wg. innej _wlasnej_ metodologii, np. we wlasnym zakresie przeliczajac poziomy (uzasadnilem dlaczego uwazam to za uprawomocnione), a takze, ze z powodzeniem mozna stosowac ja na innych niz FW20 rynkach.
3. Jezeli to wszystko co napisalem w tym watku na temat stosowania tego narzedzia nadal nie wystarcza, to moze rzeczywiscie za rada LeMa nalezy w koncu zdjac odium tajemniczosci z tego arkusza i wszystko stanie jasne, proste i byc moze... nieatrakcyjne.
Pozdrawiam... Olaf
"Trade What You See, Not What You Think"
"When the facts change, I change my mind - what do you do, sir?"