Nie bede owijal w bawelne czas zaczac cos robic w tym kierunku. Wiem z kanalow ze jest zainteresowanie wiec trza cos robic w tym kierunku. Plan jest taki aby stworzyc grupe i wspolnie zaczac omawiac poszczegolne tematy. Zrobimy kalendarz i z zapasem czasu (bo przeciez nikomu sie nigdzie nie spieszy) zaczniemy przerabiac temat za tematem ksiazka za ksiazka. Czesc z nas chce robic egzamin czesc poprostu chce opanowac material jeszcze czesc chce blizej poznac kilka zagadnien. Idea jest taka ze w kupie i z jakimkolwiek ale jednak planem bedzie nam i latwiej i razniej. Tak wiec kto wstepnie zainteresowany wpisywac sie do budki bo za minutke ...
Ostatnio edytowany przez bono, 2007-11-13, 20:04, edytowano w sumie 1 raz
Dołączam się do przygotować, proszę o kontakt via ICQ/email ... dostęp do literatury nieograniczony ... wszystkie pozycje, wszystkie ustawy (poprzez lex, zawsze na bieżąco) ... jeżeli pomysł z tą grupą jest aktualny to się pisze na to ... po roku analizowania materiału ciężko jest się połapać nawet w tym co jest ważne a co nie, człowiek nie pamięta co było na początku ... w końcu to jakieś 10 000 stron jest
Widzę, że temat odżywa zawsze gdy dostajemy rozliczenia z dm'ów albo zawieramy postanowienia noworoczne, ja również perwersyjnie napaliłem się na licencję. Chętnie zdobyłbym jakieś skrypty z 'kursów na licencję...' oraz notatki z rachunkowości i matematyki. Do wymiany też pewnie jakieś książki znajdę i oczywiście ustawy.