Witam i zapraszam na Fusy:
http://lemansa.wordpress.com/
oraz FW20 tańczący z liniami Marsa.
Jak widać kurs musi się upewnić czy aby na pewno przebił linię będącą dotychczasowym wsparciem;)
Moderator: LeM
Mie napisał(a):a propo usd- pln, pozwole sobie zwrócić uwagę, iż nurtuje mnie przy Twoim rozpisie wielkość iv niebieskie do ii w 3 różowe. Fala wyższego rzędu mniejsza od niższego + proporcje. Nie znaczy to abym miał lepsza koncepcje, a nie ukrywam zastanawia mnie to.
Dodatkowo zauważyłem rytm 2,058 - ciekawe czy dalej się potwierdzi ?
Mie
Mie napisał(a):a propo usd- pln, pozwole sobie zwrócić uwagę, iż nurtuje mnie przy Twoim rozpisie wielkość iv niebieskie do ii w 3 różowe. Fala wyższego rzędu mniejsza od niższego + proporcje. Nie znaczy to abym miał lepsza koncepcje, a nie ukrywam zastanawia mnie to.
Mie
SLiTP napisał(a):Mie napisał(a):a propo usd- pln, pozwole sobie zwrócić uwagę, iż nurtuje mnie przy Twoim rozpisie wielkość iv niebieskie do ii w 3 różowe. Fala wyższego rzędu mniejsza od niższego + proporcje. Nie znaczy to abym miał lepsza koncepcje, a nie ukrywam zastanawia mnie to.
Mie
Mie, czyli w tych założeniach koniec wzrostów wypada mniej więcej na 3,80-3,85 (tak mniej więcej)? A jak czasowo wypada ten szczyt?
Pzdr
Powróć do Futurystyczny kącik LeMa
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości