Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
arek776 napisał(a):choc faktycznie spadamy coraz nizej to wydajke mi sie ze jest to bardziej juz konsola niz spadek. myslez e niedlugo jest odwrocenie trendu co nie oznacza ze 1300 nie zobaczymy.
PSJurgenek napisał(a):Pisalem o krzyzu harami w niedziele, albo w sobote - jest to formacja zmiany tredu. Nadal jestem zdaania, ze w tym tygodniu zmienimy tred. pozdrawiam.
czesc jurgen. ale ze i Ty tu musialem trafic no stary. jak tam Lki od 1800? :) trzymasz? ;)
parup pozdrawia
czekamy na johnego nadal!
incognito napisał(a):witam, co sie dzieje u mnie z firefoxem, nie moge otworzyc wykresow, czy to na stronie ifutures cos nie dziala?
Jurgenek napisał(a):Nie nie nie, to ja na ciebie tu trafiem
andy847 napisał(a):EX napisał(a):Aktualizacja mojej analizy walut.
Pozdrawiam.
witam EX-- a co myslisz dalej o USD??
K2 napisał(a):GIELDZIARZ napisał(a):Ten rysunek akurat zgadza sie z dzisiejszym FW.Czyli pewnie dołek blisko.
Tak dołek jest bliżej niż dalej. Jak dojdzie do 1000 to będzie jeszcze bliżej :))
Im bardziej się szuka tego dołka tym głębiej schodzimy ;) Nie widzę na razie impulsu, ani siły do odbicia. A wmawianie sobie, że to już dołek do niczego dobrego nie doprowadzi. Chociaż kiedyś musi się odbić :)
Gieldziesz, dalej trzymasz calle?
fernando napisał(a):Chyba dzisiaj przekroczyliśmy 1.618... Może Mie będzie miał okazję wrzucić dokładniejsze pomiary...
Pozdrawiam.
bobass napisał(a):witam,
i sieć na jutro
pzdr
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości