Komentarze do bieżącej sytuacji na rynkach finansowych
Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
przez rikardo kurvio » 2009-02-25, 00:18
witam
aktualizacja fraktala na indeksie bankowym BKX. jak widac zamierzony ruch wlasciwie zostal zrealizowany, jednak pozostawiam tu miejsce na poprawke w dol.
jesli jednak przyjmiemy wariant uspokojenia lub nawet niewielkiego w czasie rally na calym rynku, to spodziewac sie mozna kontynuacji, ktora zaznaczylem w rozowej elipsie.
- Załączniki
-
-
rikardo kurvio
-
- Dołączenie: 2009-01-12, 12:31
przez tomot » 2009-02-25, 00:19
ready for free fall ? :]
obrazek kolorowy swiadomie lamie "Elliot Wave Rules" 3-najkrotsza ,ale forma mi sie podoba
przy okazji Andrzeju wracajac do mojego poprzedniego obrazka i twojej uwagi do trojki pomiedzy (4) a 1 na tymze obrazku
zatem ma byc tam trojka ,bo to klin jest
- Załączniki
-
-
Ostatnio edytowany przez
tomot, 2009-02-25, 00:33, edytowano w sumie 1 raz
-
tomot
-
- Dołączenie: 2008-04-07, 14:33
- Miejscowość: Kraków
-
przez exnergy » 2009-02-25, 11:32
olab napisał(a):exnergy napisał(a):
zgadza sie, tak wyglada rollowanie zgodne z biblią
ja takze na cos innego mialem na mysli pod katem sentymentu, takie "moje rolowanie odlozone w czasie" ;) niewazne ;)
kolego exnergy, bez urazy, ale badz uprzejmy ograniczyc swoja aktywnosc na forum. twoje wypowiedzi malo wnosza do dyskusji, natomiast zwrocenie Ci (slusznie) uwagi, ze blednie rozumujesz powoduje jalowe i dlugie polemiki, odbiegajace od tematu i zasmiecajace niepotrzebnie forum.
specjalnie dla Ciebie zostal stworzony temat w dziale "konfesjonal" i mam propozycje, zebys tam pisal przeniosl swoje posty i polemiki.
zamykam watek "rolowania 1:4", w tym watku prosze komentowac tylko sytuacje rynkową po sesji, kazdy nastepny post zawierajacy kolejną polemikę - skasuję.
pozdrawiam
olab
Ok, to tak bez polemiki juz zupelnie ;) : Gdyby wszystko na giełdach odbywało sie "by the book" to wszyscy byliby zarobieni. Mysle,ze taka mysl, moze nie nowa, ale jak ktos sobie ją przeanalizuje po raz kolejny moze cos mu zaswieci. Czasem najtrudniej pojąc rzeczy oczywiste. Moje posty maja pomagac w budowaniu pewnej zdrowej swiadomosci tradera ;).
-
exnergy
-
- Dołączenie: 2009-01-18, 12:01
-
Powróć do Komentarz po sesji
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość