Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
GIELDZIARZ napisał(a):Wydaje mi się ze mamy juz dołek za sobą. (...)
Uprzedzam że moja opinia moze byc czesciowo niebiektywna z racji zajmowanej pozycji.
Andrzej napisał(a):GIELDZIARZ napisał(a):Wydaje mi się ze mamy juz dołek za sobą. (...)
Uprzedzam że moja opinia moze byc czesciowo niebiektywna z racji zajmowanej pozycji.
Ostatnie zdanie usprawiedliwia Twój stosunek
Pamiętaj tylko że bez sesji strachu i przerażenia nie ma mowy o końcu czegoś, co tak długo trwa. A na dodatek całość tej struktury, którą malujemy, zdecydowanie bardziej ma charakter korekcyjny. Póki co.
Pozdrawiam
GIELDZIARZ napisał(a):Andrzej napisał(a):GIELDZIARZ napisał(a):Wydaje mi się ze mamy juz dołek za sobą. (...)
Ostatnie zdanie usprawiedliwia Twój stosunek
Pamiętaj tylko że bez sesji strachu i przerażenia nie ma mowy o końcu czegoś, co tak długo trwa. A na dodatek całość tej struktury, którą malujemy, zdecydowanie bardziej ma charakter korekcyjny. Póki co.
Pozdrawiam
Mi to nie wyglada na korekte.To raczej coś większego.
Mi wystarczy 1800 bo mam call1600 prog rentownosci 1616.Nawet przy 1700 zarobie 600%.Jak bedzie ponizej 1600 to bede zupelnie utopiony.Po 3 wiedzmach niech sie dzieje co chce.
Wiec jezeli to jest duza korekta a nie hossa to tez nie bede płakał.
GIELDZIARZ napisał(a):Przyznaje że na WIG20 nie potrafie rozrysowac ostatniej fali spadkowej może Lem by potrafił.Ale na DJIA juz mozna.Wychodzi że najprawdopodobniej skonczylismy ostatnia fale spadkowa.Wiec to jest oznaka hossy.Poza tym strachu juz bylo duzo teraz wszyscy sie boja kupowac akcje a to dobry moment do zakupow.
GIELDZIARZ napisał(a):Ja nie bede cie na sile przekonywac do swojej racji.Po prostu nie bardzo widze jak by mozna to oznaczyc zeby wyszla wersja spadkowa.Chocbym chcial na sile to nie mam koncepcji dla DJIA.Jeżeli ty masz koncepcje to prosilbym zebys wstawil rysunek jak to widzisz.Zawsze jak mam pozycje to patrze tez na zagrozenia i wypatruje wariantow przeciwnych do preferowanej wersji.
W moich oznaczeniach fala (5) czerwona w C ma dlugosc ok 2600pkt ,a (1) miala ok 2300pkt wiec jak dla mnie niemal idealna struktura falowa na koniec bessy.Nie wyobrażam sobie żeby 5 byla znaczaco dluzsza od 1.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości