Galaktyka Andromedy i zapanowanie tyranii na Ziemii

Sprawy intrygujące mniej lub bardziej, czyli życie toczy się nie tylko na giełdzie.

Galaktyka Andromedy i zapanowanie tyranii na Ziemii

Postprzez daniel » 2009-03-17, 22:11

To co odgrywa istotna role u Andromedan jest fakt, ze sa bardzo pomocni w Radzie Andromedy, ktora jest zgrupowaniem okolo 140 systemow gwiezdnych, ktore naradzaja sie i rozmawiaja o Ziemi. W wywiadzie w 1997 roku Collier tak opisal rozwazania Rady:

„Aktualnie w naszej galaktyce ma miejsce wiele rad. Nie wiem wszystkiego o nich, ale wiem o Radzie Andromedy, ktora jest zgrupowaniem istot z 139 roznych systemow gwiezdnych, ktore zbieraja sie razem i dyskutuja o tym co dzieje sie w galaktyce. Rada ta nie jest tworem politycznym. To, o czym ostatnio dyskutuja, to tyrania w naszej przyszlosci, 357 lat od teraz, dotyczy to kazdego. Najwyrazniej to, czego dokonali poprzez podroz w czasie, jest to, ze zdolali dojsc do wniosku, gdzie wystapila znaczaca zmiana energii, ktora spowodowala omawiana tyranie za 357 lat. Wytropili ja w naszym ukladzie slonecznym, a takze byli w stanie dokladniej ja odnalzez na Ziemi, Ksiezycu i Marsie. Te trzy miejsca. Pierwsze spotkanie, ktore sie odbylo, bylo po to, czy wogole bezposrednio interweniowac w tym co sie tutaj dzialo czy nie.Wedlug Moraneya (Andromedanski Doradca), za pierwszym razem spotkali sie reprezentanci z tylko 78 systemow. Prawie polowa z nich zadecydowala, ze wogole nie beda z nami nic robic. Mowimy tutaj o systemach gwiezdnych ktore znajduja sie setki milionow lat swietlnych od nas. Niektorzy z nich nawet nas nie widzieli i spotkali. Znali tylko wibracje planety odzwierciedlajaca tych, zyjacych na niej. Powodem, dlaczego nie chcieli nic z nami robic, bylo to, ze z ich perspektywy, Ziemscy ludzie nie szanuja siebie, wspolmieszkancow i calej planety. Jaka moze wiec byc wartoscia Ziemskich ludzi? Na szczescie wiekszosc rady wydala opinie, ze poniewaz Ziemia byla manipulowana przez ponad 5,700 lat, zaslugujemy na szanse zeby sie wykazac - zeby chociaz pokazac ze chcemy, i ze ta druga czesc rady sie mylila.”

http://www.youtube.com/watch?v=-UqasOUt ... re=related
daniel

Dołączenie: 2006-08-31, 18:25

Powróć do Hyde Park

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość