Czy jest możliwość subskrypcji całego forum pod jednym adresem ?
Nie wiem jak zrobic edycje postu wiec pisze jeszcze jednego :)
W komentarzach z 11.03.2009 w pierwszysm poscie tabelka sie rozjechala (widac tagi html).
1. nie moge znalezc edycji wyslanego posta
2. nie moge znalezc linku do sledzenia watku, nie mowie o opcji sledzenia odpowiedzi gdy wysylam ja swoją ale o np zaczeciu sledzenia danego wątku
3. brak mi od razu informacji
co jest nowego na forach. mozna przejsc na newsy ale tutaj juz newsy sa do konkretnej grupy forum a nie całości
Ole napisał(a):Ja sie dopiero przyzwyczajam. Nie moge znalezc galerii.
arek776 napisał(a):1. nie moge znalezc edycji wyslanego posta
arek776 napisał(a):3. brak mi od razu informacji co jest nowego na forach. mozna przejsc na newsy ale tutaj juz newsy sa do konkretnej grupy forum a nie całości
tomiy napisał(a):Queba, ale takie cos jak logujesz sie i od razu widzisz. masz np 3 nowe posty, klikasz na linka i otwieraja sie. Potem klik na temat i lecisz do nieczytanego postu (teraz otwiera sie pierwszy post w danym temacie). Tak jak bylo w poprzedniej wersji
tomiy napisał(a):I nie wiedze opcji cytuj
olaf napisał(a):Zbiorcze helloarek776 napisał(a):1. nie moge znalezc edycji wyslanego posta
arek776
Dzieki, to blad do poprawy.arek776 napisał(a):3. brak mi od razu informacji co jest nowego na forach. mozna przejsc na newsy ale tutaj juz newsy sa do konkretnej grupy forum a nie całości
http://ifutures.pl/ucp.php
Na stronie z bramka: #Futures-WWW jest po prawej taki panel, tematy z wiadomosciami. Temat z nowa wiadomoscia wedruje na gore. Moze sie przyda.tomiy napisał(a):I nie wiedze opcji cytuj
Dzieki, ten blad trzeba poprawic... pewno jeszcze tez wiele innych rzeczy i tak.. do konca swiata
Powróć do Organizacja strony iFutures.pl
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości