Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
exnergy napisał(a):skippy napisał(a):exnergy napisał(a):...Tak mi sie spodobalo to co napisalem skippiemu w PM, ze tutaj to zacytuję...
Co byś nie napisał, nie zmusisz mnie do ograniczenia się wyłącznie do podawania sygnałów systemu.
Wręcz przeciwnie, nie będę ich podawał ani o nim pisał.
Nie mam takiej potrzeby wewnętrznej, sory.
To są komentarze do sesji i rozmowa o AT i jak ktoś nie lubi, to nie pisze ani nie czyta.
Mówię "niet":)
ani mi przez mysl nie przeszlo o jakichkolwiek sygnalach - skad takie skojarzenie ? :)
tomiy napisał(a):Nasz rynek jeszcze 2-3 tygodnie temu byl strasznie silny...
olab napisał(a):po wykresie widzę, ze pomimo relatywnej slabosci gpw do innych rynkow, w20 wyglada wyjatkowo korzystnie. [...]
Uwazam ze gdyby nie straszak w postaci portfela korsarza to bysmy byli juz o wiele wyzej.
olab napisał(a):Brak komunikatu o koncentracji w dniu dzisiejszym może oznaczać, ze na gpw ... znowu ktoś zaspał (zapił) , ale rownie prawdopodobne jest, ze tym razem korsarz ucieka z rynku. Warto zwrócić uwagę, ze przy potężnym wolumenie (38 k) i sygnałach kupna LOP wzrosł tylko o 2,5 k., co oznacza, że sporo graczy mogło się ewakuować z rynku.
olaf napisał(a):
Cos mi sie wydaje, ze mieli publikowac tylko w terminie poprzedzajacym rozlicznie serii.
olab napisał(a):olaf napisał(a):
Cos mi sie wydaje, ze mieli publikowac tylko w terminie poprzedzajacym rozlicznie serii.
Byloby to wyjatkowo glupie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość