Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
SzS napisał(a):Zgodnie z teorią fal elliotta i założeniem, że wzrosty będą kontynuowane - powinien być teraz mocny ruch w górę!
mirobe napisał(a):SzS napisał(a):Zgodnie z teorią fal elliotta i założeniem, że wzrosty będą kontynuowane - powinien być teraz mocny ruch w górę!
Fajnie napisane :)
Mógłbyś jakiś wykres z oznaczeniem fal zrobić?
Pozdrawiam
Dars napisał(a):Olab niby fajnie piszesz ale brakuje mi na koncu Twojego nastawienia do rynku.
Bo że spadnie albo wzrośnie to raczej pewne no chyba że pójdzie w bok.
Może ktos widzi ładna ORGR na USD/PLN bedziemy sie teraz szybciej zblizac
do korekty na GPW. Ja stawiam że to sie zawali...... wiadomo ze moze wzrosnąc
ale ja stawiam na spadki...... Olab a Ty na co stawiasz?
pzdr
Dars
Dars napisał(a):Olabie nie wiem dlaczego boisz sie napisac konkretnie, że dobrze są dwa warianty ale ja np. stawiam na up albo down co z tego że sie rozpisujesz co moze byc jak i tak nie grasz :(
Dars napisał(a):i na pewno masz ale boisz sie napisac bo co bedzie jak sie pomylisz stracisz image :(
Dars napisał(a):Gram i świetnie mi idzie ale musze na cos postawic żeby wygrac albo przegrac....
Dars napisał(a):[...] i prosze pisz na koniec jakie jest Twoje nastawienie bo musisz je miec :)
skippy napisał(a):Przerywam chwilowo wakacyjne milczenie, ponieważ właśnie wykryłem potencjalny początek patternu "Głowa byka":)
jotka napisał(a):
Dars, czemu tak nastajesz na to nastawienie? Jestem w stanie zrozumieć, że ktoś po prostu nie ma nastawienia. Szczególnie, że sam nie mam.
... Gram z dnia na dzień, to co gra rynek...
... Mogę sobie gdybać co zrobi rynek, ale jaki to ma sens?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości