System dla FW20 60 minutowy - codzienna aktualizacja

Tematem tego forum są systemy transakcyjne, zasady ich tworzenia i testowania, gotowe formuły.

Moderator: frodo

Re:

Postprzez Metastock » 2009-09-22, 00:34

queba napisał(a):hahaha. Nie słyszałem, żeby ktoś za darmo pracował :). Nie słyszałem także o tym, że ktoś dzieli się swoim sukcesem za friko. Ty jakiś samarytanin jesteś :)

...jakby system był dobry i zobaczyłbyś to na własne oczy, to ile byś zapłacił ?...masz kasę w ogóle?, po tekstach chyba nie...
Metastock

Dołączenie: 2009-07-20, 09:37

Re:

Postprzez Metastock » 2009-09-22, 00:40

tomiy napisał(a):esystem, podaj statystki tego systemu to bedzie mozna cos powiedziec o nim. A tak mowisz ze masz kure znoszaca zlote jajka i bedziesz je rozdawal za darmo....... Zreszta kazdy system stworzony na danych historycznych mozna super podkrecic a schody zacznynaja sie w momencie stosowania...... Za pół roku zobaczymy, a z doświadczenia wiem ze systemy po upublicznieniu jakos tak dziwnie przestaja zarabiac :-P

...nawet jak podaje sie aktualne statystyki, z realnych transakcji, zawsze ktoś powie, że to historia...i koło zamkniete...jeszcze przyszłych transakcji nigdzie nie podawano...ważne, ile system na bieżąco zarabia...projekcje zachowania systemu w przyszłości jak w Amibrokerze, to dopiero jest bujda...
Metastock

Dołączenie: 2009-07-20, 09:37

Poprzednia

Powróć do Systemy transakcyjne

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości