azirafal napisał(a):nie chcialbym tutaj specjalnie polemizowac, ale jak kupisz obligacje bŕdziesz mia? cykliczne wyniki.
na futach to nie tak ze 50 pkt na mc.
sadze, ze predzej tego typu osobiste wycieczki sprowadza to forum do podobnego poziomu...
SAMwDomu napisał(a):"myslelismy ze jestes troche inny od reszty choloty, ktora pisze na pl.biznes.wgpw, ale sie mylilismy :(("
sadze, ze predzej tego typu osobiste wycieczki sprowadza to forum do podobnego poziomu...
zycze wszystkim na tym forum, jak najmniej takich postow jak cytowany i moj obecny ( czyli totalnie oFFtopicznych ).
Pozdrawiam
SAM
queba napisał(a):sadze, ze predzej tego typu osobiste wycieczki sprowadza to forum do podobnego poziomu...
chcial odpowiedzi to ja otrzymal. nie rozumiem twojej "wycieczki". ?
samwdomu, badz tak mily i zerknij sobie na posty machanysia. pozostawil po sobie maly burdel nic nie znaczacych historyjek. poza tym wszystko co wklejal, szlo automatycznie na grupe wgpw.po co tutaj w takim razie powlekac ? ja nie wiedze sensu. jestem moderatorem tego tematu i musze utrzymywac porzadek. machanys mi strasznie kurzy tutaj i ten kurz bede zwalczal.
juz raz mielismy napad kolegow (czyt. wyznawcow) misiabysia, darsa czy machanysia. nie chce takich ludzi tutaj, bo to forum zacznie wlasnie przypominac pl.biznes.wgpw!!!.
machanys napisał(a):kupno na open, tp 3250 sl 20 pkt ponizej zakupu
machanys
caros napisał(a):oj dzisiaj chyba nie specjalnie ci wyszly fusy... ale nie tylko tobie. ja tez 2 razy zostalem stratowany na stopach ( bralem L po 30 i to 2 razy )
sam nei wiem co mie skusilo, chociaz w piatek mowilem ze kazde up to tylko promocja dla S a mimo to zrobilem wbrew logice :) takie zycie. na dzisija zarobek 24 na L ( L po 3200 i out po 3224), a potem w sumie 25 straty na obu L. wiec jestem 1 do tylu na dzisiejszym dniu brutto. co do jutra to niespodziewam sie ani wielkiej jazdy w dol ani w gore. pewnie przeczekamy do srody a potem dalej, chociaz musze przyznac ze jest pro wzrostowy :)
caros napisał(a):i tu sie moge z toba zgodzic. musze przynzac ze mnei wczoraj tez zgubila wlasnie pazernosc :) no coz. nie pierwszy, ale chcialbym zeby ostatni raz ;)
machanys napisał(a):3250 jak w morde, teraz out
zlecenia Short jak spadnie na 3220
Long jak wzrosnie powyzej 3272
machanys
fergus napisał(a):Machanys, wiŕc jaki jest na dzie˝ dzisiejszy bilans zyskˇw i strat przeciŕtnego inwestora? Bo co mi siŕ wydaje, ?e przeciŕtny jest ju? na minusie w tym tygodniu. Swoj? drog? chcia?em zapytaŠ tak z ciekawoÂci na jakiej podstawie wyznaczasz swoje poziomy na L i S, bo z tego co mo?na przeczytaŠ to trochŕ to wygl?da na popularn? wÂrˇd graczy, a nie za bardzo skuteczn? metodŕ "na czuja".
Pozdr.
P.S. Zbytnia pewnoŠ siebie i rutyna kusz? do wirtuozerii, a to na rynku potrafi zgubiŠ jak nic.
fergus napisał(a):Machanys, wiŕc jaki jest na dzie˝ dzisiejszy bilans zyskˇw i strat przeciŕtnego inwestora? Bo co mi siŕ wydaje, ?e przeciŕtny jest ju? na minusie w tym tygodniu. Swoj? drog? chcia?em zapytaŠ tak z ciekawoÂci na jakiej podstawie wyznaczasz swoje poziomy na L i S, bo z tego co mo?na przeczytaŠ to trochŕ to wygl?da na popularn? wÂrˇd graczy, a nie za bardzo skuteczn? metodŕ "na czuja".
Pozdr.
P.S. Zbytnia pewnoŠ siebie i rutyna kusz? do wirtuozerii, a to na rynku potrafi zgubiŠ jak nic.
Powróć do Sygnały kupna-sprzedaży
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości