Badania do pracy naukowej - prosba o udział i komentarze...

Książki (i nie tylko) o inwestowaniu, spekulacji, analizie technicznej i fundamentalnej. Opinie, recenzje, rekomendacje.

Badania do pracy naukowej - prosba o udział i komentarze...

Postprzez tomapl » 2009-09-08, 16:09

Jeszcze raz zachęcam wszystkich ! - To narawde nie boli ;]- na razie zgłosiły sie 4 osoby...co mnie trochę zasmuciło:

Koledzy investorzy - mam do Was ogromną prośbę (i mam nadzieje że nie zostane skasowany),obecnie jestem w trakcie pisania pracy naukowej pod kierownictwem znanego profesora Tadeusza Tyszki. temat/dziedzina: Decyzje inwestycyjne - dalej nie moge na razie zdradzić.

Jednym z etapów tej pracy jest badanie, które własnie przeprowadzam - potrzebuję chętne osoby do wypełnienia kwestionariusza(szybki, krótki -10 min- przyjemny, anonimowy).

Chętne osoby prosze o zgłaszanie się na priv z adresem maila na który mam wysłąc kwestionariusz - ewentualnie po dalsze szczegóły.

Po ukończeniu pracy każdy z uczestników dostanie kopie pracy naukowej :-)!!
Zapraszam serdecznie na priv w imię nauki !

Ewentulanie nr gg:6572689
tomapl

Dołączenie: 2009-09-07, 10:31

Re: 08.09.2009 Komentarze w trakcie i po sesji.....

Postprzez olaf » 2009-09-08, 17:09

tomapl napisał(a):Jeszcze raz zachęcam wszystkich ! - To narawde nie boli ;]- na razie zgłosiły sie 4 osoby...

Nie ma zadnych przeszkod abys w tej "naukowej sprawie" sie tu troche poreklamowal, postu z pewnoscia nie usuniemy ;) Mozesz nawet zalozyc stosowny watek w ktoryms z dzialow, moglbys w nim troche zarysowac specyfike calej pracy. Kojarzac art. prof. Tyszki domyslam sie, ze moze chodzic o psychologie inwestycji?

Powodzenia:)
Pozdrawiam... Olaf

"Trade What You See, Not What You Think"
"When the facts change, I change my mind - what do you do, sir?"
Awatar użytkownika
olaf

Dołączenie: 2006-06-21, 20:23

Re: 08.09.2009 Komentarze w trakcie i po sesji.....

Postprzez tomapl » 2009-09-08, 20:14

olaf napisał(a):
tomapl napisał(a):Jeszcze raz zachęcam wszystkich ! - To narawde nie boli ;]- na razie zgłosiły sie 4 osoby...

Nie ma zadnych przeszkod abys w tej "naukowej sprawie" sie tu troche poreklamowal, postu z pewnoscia nie usuniemy ;) Mozesz nawet zalozyc stosowny watek w ktoryms z dzialow, moglbys w nim troche zarysowac specyfike calej pracy. Kojarzac art. prof. Tyszki domyslam sie, ze moze chodzic o psychologie inwestycji?

Powodzenia:)

Miło mi, że spotkałem się ze zrozumieniem :-) - Dokładnie - praca będzie rozwijać różne wątki psychologiczne. Zarówno prof Tyszka jak i ja jestesmy zdania, że końcowy efekt może wyjśc bardzo ciekawy... nie mogę jednak zdradzac wszystkiego :-). Na razie jestesmy w trakcie przeprowadzania badania i potrzebujemy jak najwięcej chętnych - jesli znacie osoby które nie koniecznie odwiedzają to forum a znają temat inwestowania (nie koniecznie sa profesjonalistami) i chcieliby wypełnić kwestionariusz - dajcie mi prosze znać!

Ah i jeszcze dlaczego na ifuteres?
Jest to jedyne forum na jakim zamieściłem moją prośbę, od długiego czasu czytam tu komentarze i w porównaniu z innymi nie ma lub jest znikoma liczba przypadkowch osób, które mają mało wspólnego z "inwestowaniem"/"inwestorami".

Chętnie przeniosę temat w inne miejsce - mile widziane sugestie :-), mam nadzieje, że nie będzie Wam też przeszkadzało jeśli bede się przypominał do memetu kiedy nie bede juz potrzebował osób do badania, po tym etapie postaram się updatować temat juz w innym dziale - gdzie zainteresowane osoby będa mogły zaglądać :-)
tomapl

Re: Badania do pracy naukowej - prosba o udział i komentarze...

Postprzez spectator » 2009-09-17, 17:54

tomapl napisał(a):Po ukończeniu pracy każdy z uczestników dostanie kopie pracy naukowej :-)!!
Zapraszam serdecznie na priv w imię nauki !

Ewentulanie nr gg:6572689

Moge sie przylozyc do badan :)
Wyslesz ankiete e-mailem czy moze jest tez gdzies wystawiona na stronie www do sciagniecia?
spectator

Dołączenie: 2008-10-14, 15:07

Re: Badania do pracy naukowej - prosba o udział i komentarze...

Postprzez tomapl » 2010-07-14, 15:45

Wszystkie osoby, które brały udział w badaniu powinny do końca tygodnia otrzymać drogą mailową egzemplarz pracy. Jeśli ktoś jej nie otrzyma proszę o informację na priv.

:-)
tomapl

Powróć do Literatura, psychologia inwestowania

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości