W ciągu weekendu pojawiły się na forum wpisy odnośnie zasięgu korekty, największym optymizmem wykazali się Major i Marbo, wydaje mi się jednak że może być ciężko o jakiś poważniejszy (pow. 2460) ruch na północ. Piątkowa sesja w USA mimo niewielkiego wolumenu słabiutka, a poziom który w mojej ocenie jest ważny 1078-1080 pkt co raz bardziej sie oddala i chociaż nie lubie publicznie oceniać rynku (później mam spore problemy z przyznaniem sie do pomyłki, przede wszystkim przed samym soba ) myslę że w niedlugim czasie czeka nas test dołka z początku lipca.. a jedyną nadzieją dla byczka będzie szybki powrót skippy'ego z wakacji (czego oczywiście nie życzę)
Na czarcie kanały dzienne i 5 minutowe
Wschodzące/spadające gwiazdy miesiąca..
CITYINTER 95.48%
MONNARI 70.95%
BEEFSAN 53.04%
IGROUP -24.44%
KAREN -20.96%
MIDAS -15.70%
23.08.2010 - DANONKI
FRANCJA (8.58) - Indeks PMI dla przemysłu (Poprz. 53.9 pkt.) - dane wstępne za sierpień
FRANCJA (8.58) - Indeks PMI dla usług (Poprz. 61.1 pkt.) - dane wstępne za sierpień
NIEMCE (8.58) - Indeks PMI dla przemysłu (Poprz. 61.2 pkt.) - dane wstępne za sierpień
NIEMCE (8.58) - Indeks PMI dla usług (Poprz. 56.5 pkt.) - dane wstępne za sierpień
EUROLAND (8.58) - Indeks PMI dla przemysłu (Poprz. 56.7 pkt.) - dane wstępne za sierpień
EUROLAND (8.58) - Indeks PMI dla usług (Poprz. 55.8 pkt.) - dane wstępne za sierpień