Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
Major napisał(a):Po takiej sesji jak wczoraj za wielka woda z ewidentnym pokonaniem oporu daily dzis w Azji i u nas powinna być masakra byka...a tu byczek nie daje rady.
skippy napisał(a):...dawałem max 2596 w20...
Dark napisał(a):Ok jeszcze cos takiego, ostatnia nadzieja niedzwiedziow (mam problem z linia szyji, dwie przerywane)
film w cenie konika
tomiy napisał(a):Skipp ja odnosze wrazenie ze nie jestes. Na forum nie czytam jeszcze opini ze bedzie dalej up
olaf napisał(a):tomiy napisał(a):Skipp ja odnosze wrazenie ze nie jestes. Na forum nie czytam jeszcze opini ze bedzie dalej up
Podobne mam wrażenie, że jednak większość czeka na kolejną falę spadków, powrót recesji, bankructwa czy inne zło. Reasumując im gorzej tym lepiej.
skippy napisał(a):olaf napisał(a):tomiy napisał(a):Skipp ja odnosze wrazenie ze nie jestes. Na forum nie czytam jeszcze opini ze bedzie dalej up
Podobne mam wrażenie, że jednak większość czeka na kolejną falę spadków, powrót recesji, bankructwa czy inne zło. Reasumując im gorzej tym lepiej.
To nie jest tak, olaf; przynajmniej co do mnie.
Ja nie chcę fali bankructw, recesji i kryzysu.
Nie jestem zaklinaczem wiecznych spadków.
olaf napisał(a):...Adobe sypneli po wynikach.
skippy napisał(a):olaf napisał(a):...Adobe sypneli po wynikach.
I to w stylu naszych śmieci: -13%
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości