Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
Delfino napisał(a): Ja np. uważam, że będziemy mieć dynamiczne wybicie i coś na wzór kolejnen paraboli w górę.
olaf napisał(a):Delfino napisał(a): Ja np. uważam, że będziemy mieć dynamiczne wybicie i coś na wzór kolejnen paraboli w górę.
bobass także rozwazal taka mozliwosc:
post17930.html#p17930
Tomasz napisał(a):Delfino,ja tego nie rozumiem ,dlaczego zamykac eur/usd,jezeli metoda stosowana przez Ciebie to trend to ja to widze tak jak na rysunku (jak widzisz inaczej to wklej rysunek).
Tomasz napisał(a):To, ze jest opór to jasne ,tak samo jak sa wsparcia i jedno i drugie mozna łamac .Czy to zrobia od razu ,czy wogóle przełamia to sie wyjasni po czasie.Czy wyjda nad srednia czy sie od niej odbija tez bedziemy wiedziec.
Tomasz napisał(a):A skippy odwala taki kawał dobrej roboty ,ze warto sie uczyć.Pozdrawiam
Major napisał(a):...Moim zdaniem bez korekty na 2500 nie pokonamy 2600.
zbych_ww napisał(a):witam,
ja wiem, że świat kontraktów terminowych rządzi się swoimi prawami, ale jak przypuszczacie, czy dzisiejsza informacja o deficycie będzie miała wpływ na kondycję rynku w dłuższym terminie..?
Bo odnoszę wrażenie, że kondycja finansów publicznych w wyniku nieróbstwa i braku zdecydowania tych czy innych polityków źle rokuje polskiej gospodarce w ogóle... Może do Grecji nam daleko, ale coś tu złego się zapowiada chyba..
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości