Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
Major napisał(a):Odpał przepiękny:) Trochę nie wiem jak go interpretować?
emes napisał(a):Nic odkrywczego, ale ciekae dotąd zajdziemy... Na miedzi testujemy kwietniowe szczyty. Widać zadyszkę, ale na Edku bez zmian - 1,352 następny poziom. Tam przewiduję jakieś zatrzymanie a Wy?
skippy napisał(a):bazowy przeszedł w górę 50% zniesienia bessy.
W kwietniu to się udało na krótko.
Teraz drugie podejście... może z sukcesem.
Czekam z prognozami aż będzie widać co się z tego wykluje za kilka sesji.
mirobe napisał(a):Jako że gram obecnie tylko systemem dziennym, jak mnie przeczesali dwa razy na dość dużym stopie to mniej zaglądam. Intra póki co sobie daruję, z resztą czasu nawet na to obecnie nie mam.
Zwracam jednak uwagę, że coraz więcej uwagi poświęca się rozliczaniu kogoś prognoz (wmawianiu, że się myli, lub że "ja miałem rację i trzeba było mnie słuchać"), a to zmierza tylko do kłótni, więc więcej powściągliwości proszę.
To, że ktoś wrzuca tutaj swoją prognozę świadczy tylko o jego dobrej woli. Dobrze zobaczyć jest kogoś punkt widzenia.
Dzisiaj jesteś po stronie tych, którym dopiszą do depo, jutro będziesz po drugiej.
RM.
zbych_ww napisał(a):skippy napisał(a):bazowy przeszedł w górę 50% zniesienia bessy.
W kwietniu to się udało na krótko.
Teraz drugie podejście... może z sukcesem.
Czekam z prognozami aż będzie widać co się z tego wykluje za kilka sesji.
Witam,
jednak wczoraj (i nie tylko ) zupełnie myliłem się w ocenie rynku (chyba ty też )
Niezrozumiałe to wszystko dla mnie, więc za to płacę...
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości