Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
Major napisał(a):Na Gold również odwrót. Czy to już koniec fali 5? Tego nie wiem. Jak myślicie, czy zejście poniżej 1235 uprawni do zajęcia S? Czy może widzicie jakiś inny poziom?
karnak napisał(a):Czy oby nasi nie przesadzili z tym zjazdem?
Stany tego jakoś nie potwierdziły.
U mnie nadal średnioterminowe eL.
olaf napisał(a):karnak napisał(a):Czy oby nasi nie przesadzili z tym zjazdem?
Stany tego jakoś nie potwierdziły.
U mnie nadal średnioterminowe eL.
Krótkoterminowo wygląda na zjazd do szczytu sprzed wybicia z konsolidacji.
karnak napisał(a):...Jak na razie linia trendu wzrostowego nie padła.
skippy napisał(a):karnak napisał(a):...Jak na razie linia trendu wzrostowego nie padła.
Na jakim interwale?
karnak napisał(a):skippy napisał(a):karnak napisał(a):...Jak na razie linia trendu wzrostowego nie padła.
Na jakim interwale?
Na dziennym.
Ale nawet gdy zaczną się do niej na poważnie dobierać to jeszcze muszą być potwierdzenia z innych stron.
Ja poczekam na wyrażne sygnały osłabienia. Trudno mi uznać dzisiejszy pesymizm za zmianę trendu średnioterminowego.
Niech to dojrzeje, a zobaczę ile jest warte.
skippy napisał(a):karnak napisał(a):skippy napisał(a):karnak napisał(a):...Jak na razie linia trendu wzrostowego nie padła.
Na jakim interwale?
Na dziennym.
Ale nawet gdy zaczną się do niej na poważnie dobierać to jeszcze muszą być potwierdzenia z innych stron.
Ja poczekam na wyrażne sygnały osłabienia. Trudno mi uznać dzisiejszy pesymizm za zmianę trendu średnioterminowego.
Niech to dojrzeje, a zobaczę ile jest warte.
Korekta 40p w ruchu trwającym 340p to pesymizm?
Zresztą w grze na dziennych takie sprawy o tej skali rażenia, jak mi się wydaje, mieszczą się w szumie.
To na razie tylko drobiazg który ew. mógł dać zarobić intra:
post18314.html#p18314
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości