Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
oski73 napisał(a):Witam,
Nie mogę się dziś połączyć z czatem (przez www) - tylko ja? czy też macie problem?
Dark napisał(a):oski73 napisał(a):Witam,
Nie mogę się dziś połączyć z czatem (przez www) - tylko ja? czy też macie problem?
http://195.234.63.227/chat/fkanalold.html
to dziaua ;)
olaf napisał(a):No to rząd chce zmniejszać deficyt poprzez reformę OFE/ZUS, a Balcerowicz wspiera eSki "na Polskę"
Jak to jest? :)
Ole napisał(a):
Delfino napisał(a):Czyli brać longi na ropę?
olaf napisał(a):Ole napisał(a):
Ole Ty zawsze coś publikujesz w przełomowym momencie. Czy tym razem tak będzie?
Dark napisał(a):Olaf jesli faktycznie spadki wynikaja z sytuacji w Afryce Pln. to pytanie na ile dotycza samego Egiptu a na ile sa zwiazane z obawami o stabilnosc ...
Dark napisał(a):Olaf jesli faktycznie spadki wynikaja z sytuacji w Afryce Pln. to pytanie na ile dotycza samego Egiptu a na ile sa zwiazane z obawami o stabilnosc Algierii 11 i 4 na swiecie eksporter ropy i gazu (niespecjalnie mocno szukalem, wiec te dane moga juz byc troche nieaktualne) a na poczatku roku i tam byly protesty zwiazane z wysokimi cenami zywnosci.. Trystero przypomnial raport Nomury sprzed pol roku zwrocie uwage jak bardzo podatna na szoki zywnosciowe jest Algieria, a z racji bliskosci Europy zapewne w duzej czesci eksport trafia na ten rynek.. co moze zapowiadac bardzo ciekawe najblizsze dni/tygodnie.
skippy napisał(a):Dark napisał(a):Olaf jesli faktycznie spadki wynikaja z sytuacji w Afryce Pln. to pytanie na ile dotycza samego Egiptu a na ile sa zwiazane z obawami o stabilnosc ...
hmmmmmm
CIA zna odpowiedzi, MI5, może my zgadniemy?
O co biega to się dowiemy za parę lat.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości