Moderatorzy: olab, krezus, LeM, queba
george napisał(a):mały kanał oddany bez walki ze strony byków, czas na duży, warto obserwować
george napisał(a):górna linia kanału spadkowego + wczorajsza świeca o pro spadkowym charakterze na dużym wolumenie podpowiada że możliwa cofka z tych poziomów
ronin napisał(a):george napisał(a):górna linia kanału spadkowego + wczorajsza świeca o pro spadkowym charakterze na dużym wolumenie podpowiada że możliwa cofka z tych poziomów
Mógłbyś po sesji zaktualizować wykres w wolnej chwili ?
Chyba wybili sie w gorę?
george napisał(a):porównując wykres PKO z indeksem W20 w ostatnich dniach widać wyraźnie siłę, wczorajsza świeca jest tego potwierdzeniem,
dzisiejsze wyjście nad wczorajszy max dla mnie jest sygnałem kupna z SL na dnie świecy, narazie pozycja skromna, jeżeli kurs będzie zwyżkował w najbliższych dniach to dobiorę po ewentualnym wyjściu z kanału
ronin napisał(a):george napisał(a):porównując wykres PKO z indeksem W20 w ostatnich dniach widać wyraźnie siłę, wczorajsza.... to dobiorę po ewentualnym wyjściu z kanału
Leniwe to PKO dzisiaj, ale chyba lekko nad Twoją górną bandą?!
george napisał(a):ronin napisał(a):george napisał(a):porównując wykres PKO z indeksem W20 w ostatnich dniach widać wyraźnie siłę, wczorajsza.... to dobiorę po ewentualnym wyjściu z kanału
Leniwe to PKO dzisiaj, ale chyba lekko nad Twoją górną bandą?!
niestety nadal pod, dla mnie potwierdzeniem będzie wyjście nad max swingu z dołka czyli 33,49 zł, w tej chwili górna linia to jakieś 32,85-95 zł
kolega chyba zaangażowany w PKO, bo już kolejny raz pytasz o to wyjście?
ronin napisał(a):george :) jak w Twojej ocenie sytuacja na PKO?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości