Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
mir_oslaw napisał(a):Słuchajcie mam do was prośbę, a mianowicie: z jakich serwisów korzystacie by mieć wszelkie dane, notowania itd online, ale tak naprawdę w czasie rzeczywistym. Z jakich?
[...]
Prośba do admina do udostępnienia tego postu w odpowiednim miejscu.
pozdrawiam,
Mirek
olaf napisał(a):cos na ksztalt DB pierwszy raz w trendzie od szczyty sie rysuje?
Darkh napisał(a):olaf napisał(a):cos na ksztalt DB pierwszy raz w trendzie od szczyty sie rysuje?
to oczywista pomylka i zenujaca nieznajomosc AT ! formacja zolwika
skippy napisał(a):Darkh napisał(a):olaf napisał(a):cos na ksztalt DB pierwszy raz w trendzie od szczyty sie rysuje?
Chyba Lu zwie to dragonem:)
olaf napisał(a):skippy napisał(a):Darkh napisał(a):olaf napisał(a):cos na ksztalt DB pierwszy raz w trendzie od szczyty sie rysuje?
HAHA!
taak a boniek "pupą Kasi Figury"
olaf napisał(a):cos na ksztalt DB pierwszy raz w trendzie od szczyty sie rysuje?
Darkh napisał(a):skippy napisał(a):Darkh napisał(a):olaf napisał(a):to oczywista pomylka i zenujaca nieznajomosc AT ! formacja zolwika
HAHA!
taak a boniek "pupą Kasi Figury"
przy calej sympati dla was chlopacy nie porownujcie mojego zolwika do...
tego czegos
skippy napisał(a):A i poległem w konkursie XTB.
Zrobiłem 400% po czym zostawiłem pozycje bez stopa.
Jak wróciłem do kompa po paru h okazało się, że pękł Margin Call.
Tak sie gra sie w te karasie.
:)))
olaf napisał(a):skippy napisał(a):A i poległem w konkursie XTB.
Zrobiłem 400% po czym zostawiłem pozycje bez stopa.
Jak wróciłem do kompa po paru h okazało się, że pękł Margin Call.
Tak sie gra sie w te karasie.
:)))
Mam nadzieję,że to "demo", a więc dobre gratisowe ćwiczonko...
skippy napisał(a):Chyba Lu zwie to dragonem:)
Lucek napisał(a):skippy napisał(a):Chyba Lu zwie to dragonem:)
Mówiłem natomiast, że na długim interwale mamy trend spadkowy, natomiast na krótszym widać chęć do wrostu.
Mówiłem także, że wykres znajduje się w zakresie min/max poprzedniej sesji, oraz że kurs zagnieździł się powyżej close.
Taka sytuacja była w czasie sesji , taka pozostaje obecnie.
Jesteśmy ponad kreską zapoczątkowaną 18 lutego, ale żeby mówić o zakończeniu tej fali spadkowej, kurs musiałby wzrosnąć i utrzymać się ponad poziomem 2870.
Jeśli ktoś stosuje PA i gra pod takie formacje jak DB to miał okazję zarobić na L w drugiej połowie sesji.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości