To dziś jest TEN dzień :) NASZ dzień :)

Prosimy o umieszczanie tu uwag na temat działania i funkcjonalności strony. Mile widziane uwagi krytyczne ;)

To dziś jest TEN dzień :) NASZ dzień :)

Postprzez olaf » 2011-06-05, 01:39

Tak. To dziś jest ten dzień który przypomina nam o nieubłaganym upływie czasu:

iFutures.pl_5_LAT.jpg

Za wszystkie te wspólne lata dziękujemy.
Dziękujemy sobie wzajemnie, bo to cała społeczność tworzyła, tworzy i będzie wspierała to forum.
Wszyscy mamy swój udział. Ci którzy rejestrowali się jako pierwsi, Ci którzy zagubili się w wirze wydarzeń, Ci którzy są aktywni w dzisiejszych dyskusjach, Anonimowi (jeszcze) ale wierni czytelnicy i w końcu Ci którzy dopiero odnajdą to nasze wspólne miejsce...

Forum Praktyków Rynku... bo wiemy co to znaczy Rynek i jesteśmy silni sumą naszych doświadczeń.
Każdy z nas inwestuje swoje własne realne pieniądze na rynku nie poprzestając na li tylko teoretycznych rozważaniach.

Co dalej? To od Ciebie, drogi Forowiczu, zależy. Czas pokaże...
Pozdrawiam... Olaf

"Trade What You See, Not What You Think"
"When the facts change, I change my mind - what do you do, sir?"
Awatar użytkownika
olaf

Dołączenie: 2006-06-21, 20:23

Re: To dziś jest TEN dzień :) NASZ dzień :)

Postprzez mrt. » 2011-06-06, 18:18

Gratuluje wytrwałości i samozaparcia w prowadzeniu tego forum oraz ciągłego utrzymywania wysokiego poziomu merytorycznego.

Mimo, że login mam świezy obserwuje to forum od okolic 3200 na w20 :) Niestety zmiany wśród uczestnikow / moderatorów tego forum pokazują jak okrutny jest rynek, jednak trzon w postaci Olaba i Olafa czy Lem'a trzyma się twardo i to właśnie Wam gł. należą się podziękowania za poświęcany czas i dzielenie się warsztatem / statystykami aktywnego uczestnika rynku. Dołącze jeszcze do tego Lucka i chce Wam podziękować za tchnięcie we mnie ducha profesjonalizmu i wskazanie kierunku w jakim mam podążać by robić to co się lubi i nie tracić na tym.

Jeszcze raz przekazuje podziękowania i wyrazy szacunku za tą pracę u podstaw jaką wykonujecie za free.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich uczestników forum i starych i nowych. Życzę nam byśmy spotkali się za kolejne 5 lat w conajmniej takim samym składzie, z conajmniej takim samym kapitałem do gry.

pzdr,

Michal T. czyli [mister Ti] :)
Załączniki
happy-birthday-with-cake.gif
happy-birthday-with-cake.gif (74.64 KiB) Obejrzany 2600 razy
mrt.

Dołączenie: 2011-02-28, 20:31

Postprzez thejvit » 2011-06-06, 21:57

Hip hip hurra.
I butelka rumu w górę :)
Nic tak nie plami jak atrament.
Awatar użytkownika
thejvit

Dołączenie: 2006-06-23, 11:44
Miejscowość: Wrocław Warszawa

Postprzez LeM » 2011-06-06, 23:55

Najlepszego!
Awatar użytkownika
LeM

Dołączenie: 2006-06-21, 16:12

Postprzez Lucek » 2011-06-07, 13:43

GRATULACJE DLA WSZYSTKICH, KTÓRZY CHCIELI PODZIELIĆ SIĘ SWOIMI OPINIAMI, PRZEMYŚLENIAMI I WĄTPLIWOŚCIAMI DOTYCZĄCYMI RYNKÓW.

MOTTO Z MOJEJ ULUBIONEJ WITRYNY:
Choose to experience trading in a positive way every minute. You will think clearer, see the market more clearly and trade better.... NQoos ;-)
Lucek

Dołączenie: 2006-06-26, 20:09

Postprzez mirobe » 2011-06-07, 16:33

Najlepszego dla FORUM i życzę, by pozostało takie, jakie jest.

Lepiej pisać mniej, niż pisać głupoty, które i tak prędzej czy później prowadzą do kłótni.

RM.
Awatar użytkownika
mirobe

Dołączenie: 2007-12-16, 00:50
Miejscowość: Gdynia

Powróć do Organizacja strony iFutures.pl

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości