Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
Barbie napisał(a):a gdyby tak zamiast C postawić A a na resztę korekty poczekać
mirobe napisał(a):Żadna metoda nie daje obrazu przed faktem. W każdej metodzie trzeba umieć zmieniać zdanie, gdy rynek tego wymaga. Stąd falki dla mnie są tak samo wartościowe, co zwykłe kreski.
RM.
Barbie napisał(a):korekta abc nie odznaczyła się w żaden sposób na wskaźnikach w porównaniu do poprzedniej z wcześniejszego impulsu, więc w 4 sesje załatwiłeś falę B w układzie który się ciągnął półtora roku ,szybko . ale okej.w sumie to i tak nieważne.
benchmarck napisał(a):kolejne spojrzenie na rynek:
banqrut napisał(a):george napisał(a):mimo tego piątkowego spadku wciąż gdy patrze na wykres wydaje mi się, że puki co, to tylko korekta ostatniej zwyżki, a nie próba zawrócenia trendu
Bardzo prawdopodobny scenariusz. Wydaje mi się że górne okno które wyrysowałeś powinno zaczynać się na piątkowych minimach, wtedy jego zasięg nie przekroczy 3000. Jeżeli tam dojedziemy, 'miśki' obudzą się z letniej drzemki. A może nie...
Jednym okiem napisał(a):Byki chcąc myśleć o nowych szczytach muszą pokonać tworzącą się linię Bessy czyli 2910 pkt ... każde zejście poniżej 2845 promuje obóz Niedźwiedzi.
2925 i dalszy marsz w górę.... lub 2775 co praktycznie bardzo umocni "kudłaczy" w dalszym schodzeniu w dół
2940 wciąż czeka ... dopiero zejście poniżej 2760 może namieszać Bykom
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości