Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
tomiy napisał(a):Mnie również poraża słabość naszego rynku. Widać to jest dziś i widać to było wczoraj. Wiec albo to nie koniec i jeszcze w dół pójdą (nawet przeciw światu jak we wczorajszej końcówce), albo postoimy sobie na tych poziomach aby grubasek zdazył sie przekrecic. Patrząc na zjeście na czerwoną strone w tej chwili, obawiam sie ze w grze jest nadal wersja pierwsza
inwestor napisał(a):Dziś po 9.00 w ankiecie bylo 8 głosów za wzrostami. O godzinie 12.41 10 głosów za wzrostami.
Wczoraj po 9.00 było 1 za wzrostami i 3 za spadkiem, potem zmieniło się na 1 na wzrost i 4 na spadek.
Sprawdzone na dwóch świeżo uruchomionych przeglądarkach ze świeżo wymuszonym odświeżeniem strony.
benchmarck napisał(a):mam zły link czy GPW przestała publikować aktualną koncentrację na FW20?
topix napisał(a):benchmarck napisał(a):mam zły link czy GPW przestała publikować aktualną koncentrację na FW20?
linka http://static.gpw.pl/wyniki/LOP/LOP_stat.pdf jest niby ok ale wyświetla mi sie koncentracja z 5-08-2011
zdrówka
Topix
inwestor napisał(a):"Ankieta zakończyła się 2011-08-10, 09:00"
zbyszek napisał(a):ale jazda! Panika dzisiaj taka, że obrót na samym końcowym dołku musiał być z kilkadziesiąt tysięcy. Ktoś to może zmierzyć?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości