Komentarze do bieżącej sytuacji na rynkach finansowych
Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
przez krezus » 2007-02-20, 23:07
witam
dzisiejszy komentarz dotyczy ostatnich 2 sesji
dzsiejszy spadek byl w stylu wczorajszego wzrostu.....niski obrot, biernosc podazy jak i popytu.....wlasciwie wszystko odbylo sie za pomoca koszykow
na week nadal obowiazuje zaslona ciemnej chmury potwierdzona poki co 2 swiecami niepewnosci-w20.....na day mozna zauwazyc rysujaca sie glowe z ramionami z linia szyi ok 3350.......
jutro pewnie wyzsze otwarcie ( choc niekoniecznie) a potem?????
moim zdaniem dalej bok lub spadek z mozliwoscia nawet do 3150 w perspektywie kilku sesji
reszta aktualna z komentu z 15.02
surowce nie wygladaja dobrze .....podbnie jak wiekszosc spolek z w20
jedyna przeszkoada to ''wieczna hossa'' w USA
- Załączniki
-
Ostatnio edytowany przez
krezus, 2007-02-20, 23:10, edytowano w sumie 1 raz
-
krezus
-
- Dołączenie: 2006-06-20, 22:48
- Miejscowość: Bytom
-
przez Tomasz » 2007-02-20, 23:18
do poziomu 885 na Russell czujŕ siŕ w miarŕ bezpiecznie (minimum 7% jeszcze),dzisiaj znowu najmocniejszy.Midwig wrˇci? do ostatnich szczytˇw i zak?adam ,ze odbije do gˇry - wzorem wczesniejszej drogi powy?szego indeksu.
tygodniowy Russell
http://money.cnn.com/quote/chart/chart. ... 108&size=2
Tomasz
-
Tomasz
-
- Dołączenie: 2006-07-06, 21:10
przez kolargol » 2007-02-20, 23:31
CzeŠ Krezus.
Na wykresie rysujesz flagŕ, ale moim zdaniem mi nie ma ju? si?y wybiŠ siŕ do?em. Po spadkowej sesji prawdopodobnie jutro kierunek bŕdzie odwrotny – jak to w uk?adach horyzontalnych. Potem walka z spadkow?. Jest blisko i mo?e byŠ przekroczona jednym skokiem. Je?eli kto jeszcze trzyma S to istotnym poziomem dla niego powinna byŠ gruba czerwona linia, powy?ej ktˇrej szorty surowo wzbronione. Jako dodatkowe ostrze?enie dodam, ?e i ja ju? wymalowa?em RGRa na 60-minutowym (linia szyi jeszcze daleko -ok. 3350). A moje RGRy zawsze s? negowane!
- Załączniki
-
-
kolargol
-
- Dołączenie: 2006-06-05, 07:11
-
Powróć do Komentarz po sesji
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości