Studia - biznes/finanse

Moderator: bono

Studia - biznes/finanse

Postprzez tezeusz » 2012-12-01, 00:02

Szukam opinii o uczelniach biznesowych, najlepiej w Szczecinie. Czy ktoś z was słyszał coś o Wyższej Szkole Bankowej? konkretnie to mam na myśli te http://www.wsb.szczecin.pl/studia-i-stopnia. Jeśli ktoś jest zorientowany w temacie studiów związnych z finansami, to będę wdzięczny za odp.
tezeusz

Dołączenie: 2012-11-30, 23:28

Re: Studia - biznes/finanse

Postprzez ronin » 2012-12-01, 12:48

Może kondycja finansowa tej szkoły nie jest dobra, bo ostatnio musi się intensywnie reklamować?
Oby nie zbankrutowała jak ta szkoła z Warszawy. Studenci zostali na lodzie.
ronin

Dołączenie: 2009-04-08, 15:45

Postprzez strona » 2022-10-20, 13:59

ronin napisał(a):Może kondycja finansowa tej szkoły nie jest dobra, bo ostatnio musi się intensywnie reklamować?
Oby nie zbankrutowała jak ta szkoła z Warszawy. Studenci zostali na lodzie.

Nie wiedziałam że coś takiego miało miejsce ale być może że tematem się niezbyt interesuje. Jedyne co to takie Naklejki kolekcjonerskie studenckie wpadły mi w oko, rzeczywiście to wdzięczny przedmiot kolekcjonerski
strona

Dołączenie: 2022-04-06, 13:50

Postprzez pola89 » 2024-08-29, 08:59

Dobrze, ale czy w ogóle śledzicie - jak aktualnie działa rynek finansowy? Czy wiecie czy ekspansja na nowe rynki- to odpowiednio dobre rozwiązanie? Z tego co słyszałam jest to doskonały właśnie sposób na dywersyfikację źródeł przychodów czy osiągnięcie wyższych marż na produktach. Więcej w tym zakresie może wam wyjaśnić Landmark Global.
pola89

Dołączenie: 2021-12-15, 19:25

Postprzez kathleen1 » 2024-09-05, 12:05

People often ask, 'Is a diploma a degree?' The difference lies in the depth and duration of study; a degree is more comprehensive. To upgrade from a diploma to a degree, online courses can be an excellent stepping stone.
kathleen1

Dołączenie: 2024-09-05, 12:02

Postprzez dwightjasper » 2024-10-14, 12:21

The postgraduate diploma I earned through the College of Contract Management’s UK education system equipped me with the skills I needed to advance in my career. The personalized learning experience and support from my instructors made it a rewarding journey! I highly recommend this to people looking to advance in their career!
dwightjasper

Dołączenie: 2024-10-14, 12:19

Postprzez Elowen » 2024-11-22, 14:14

Mastering a construction management contract requires a solid understanding of legal frameworks and project execution. The College of Contract Management offers courses that dive into these topics, making them ideal for industry professionals. Their flexible learning options ensure you can gain this expertise alongside your work commitments. It’s a practical choice for career advancement.
Elowen

Dołączenie: 2024-11-22, 14:12

Powróć do Szkolenia, konferencje

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości