komentarz 2006.08.08

Komentarze do bieżącej sytuacji na rynkach finansowych

Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol

komentarz 2006.08.08

Postprzez olab » 2006-08-08, 19:35

Witam. Na wykresie intraday indeks przebywa w szerokiej konsolidacji, w ktˇrej mo?na prˇbowaŠ narysowaŠ niewielki kana? spadkowy Wig20intra . Gˇrna linia kana?u w przypadku przebicia mo?e zostaŠ uznana rˇwnie? za liniŕ szyji ORGR (z wiadomym zasiŕgiem). Natomiast wyjÂcie z kana?u do?em spowoduje spowoduje zamkniŕcie luki naWig20adx i test poziomu 2900 na indeksie - Wig2parabolic , z mo?liwoÂci? pog?ŕbenia spadkˇw, gdy? ostatnia spadkowa fala wraz z trzydniow? konsolidacj?, w przypadku wybicia w dˇ? "straszy" rˇwnie? odwrˇcon? flag? na wykresach daily. O kierunku wybicia opisanych wariantˇw zdecyduj? nastroje na gie?dach po komunikacie FEDu. Mi?ego wieczoru. Pozdrawiam.
olab

Dołączenie: 2006-06-09, 14:47

Postprzez krezus » 2006-08-08, 22:37

Po tym co napisal Olab nie pozostaje mi juz wiele do dodania. Ja tylko swoje 5 groszy z japo˝skich technik. Dzisiejsz Âwieca to juz 3 Âwieca odpoczynku po 3 czarnych krukach. Pocieszeniem dla bykst fakt , ?e znˇw spadki zatrzyma?a luka. nWykres prze?amania 3 linii nadal aktualny i bez zmian. Reszta juz jest wyjaÂniona wy?ej.
CZEŚĆ KREZUS- Marcin Kozak
''...lepiej stracić okazję niż kapitał...''

Zapraszam: Kozaka potyczki z technikami japońskimi...

Image
Awatar użytkownika
krezus

Dołączenie: 2006-06-20, 22:48
Miejscowość: Bytom

Powróć do Komentarz po sesji

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości