Ewakuowałem się dziś z akcji KGH. Tam uważam, że należy grać L, póki nie pojawią się dywergencje na miedzi na tygodniowym. Dobiore niżej:)
Na FW potencjał odpału niski, zwłaszcza, że ostatnio to KGHM dodawał mocy. Potencjał wzrostu na naszych FW określam na 10-15 pkt i to wszystko. Spółeczki zaczynają ciążyć. Czas dla S. Na pekao mega wykupienie.
121 wydaje się być dobrym poziomem, ale wszyscy to kto? Wyczytałaś to na jakimś forum? Jeżeli tak to nie spadnie na 120, bo na giełdzie wygrywa mniejszość, większość wtapia. Docelowo widzę KGH na 190-200, ale to pewnie w następnym roku.
co do tego kgh, które ma spaść na 120, to czytałam w analizach kilku analityków, napotkałam jakieś 4-5 analiz z tym poziomem, jakiś analityk mówił o tym też w tvn cnbc, więc wszyscy już czekają na ten poziom.
jezeli esf do otwarcia sp utrzyma obecny poziom to sp otworzy sie powyzej 695 a to bedzie oznaczalo ze ma ochote powalczyc o nowy szczyt u nas natomiast na fw siedzimy na wsparciu 397/404 jak pusci to wsparciem 377 jak wytrzyma to moze 439 ?
na esf wzrosty zatrzymal poziom (srodek tygodniowej swieczki spadkowej ) a wiec jak na razie objecie bessy nie zostalo zanegowane moze tamtejszy misiek pokusi sie o cos wiecej
nasz grajdol ,,, jest nieobliczalny ,,, hehe kto wie moze JP sie do nas przesiadl ,,,, ale jakby nie patrzyl to S na fw w okolicach 2400 powinny dac zarobic