Ju? prawie dwa tygodnie lewitujemy nad poziomem 3550 pkt. W sprzyjaj?cych wzrostom nastrojach nie ma si?y na znacz?cy i poparty obrotami ruch w gˇrŕ. Natomiast kiedy nastroje na Âwiecie siŕ pogarszaj? „kto” wy??cza poda? i ceny s? utrzymywane. Podobnie by?o dzisiaj. Nic siŕ nie sta?o bo i nie mog?o. Dystrybucja jeszcze trwa.
Pozdrawiam i zapraszam do g?osowania
Kolargol
Ostatnio edytowany przez kolargol 2007-04-19, 22:24, edytowano w sumie 2 razy
Kola bardzo fajnie czyta sie Twoje komenty , zgadzam siŕ w 100% , ja te? widzŕ ONYCH ktˇrzy bardzo inteligentnie bez poÂpiechu ( paniki ) sprzedaj? co maj? do sprzedania. Gdy otoczenie nie sprzyja "pomagaj?" rynkowi wstrzymuj?c poda? a nawet lekko podci?gaj?c. WidaŠ - profesjonaliÂci.
Pytanie ile jeszcze maj? towaru.
Wcale nie jestem zatwardzia?ym misiem - jest mi obojŕtne czy zarabiam na L czy S, ale To widzŕ doŠ wyra?nie .
dan nie oÂmieszaj sie. Piejesz peany na temat byka jaki to on mocny silny i zarobiony co sesje. Tymczasem od 10 dni poziom FW20 siŕ nie zmieni? i obsrajnogi nie mog? nawet dojŠ tam gdzie na nich czekam.
Rozmumiem ze masz klapki na oczach ale warto zerkn?Š na wykres przynajmniej raz w tygodniu.
Poza tym nie wnosisz NIC do dyskusji. Ja mam cie w ignorze ale niestety wy?azisz mi w cytatach.
Zwracam na to uwagŕ osobie moderujacej bo dawno nie by?o tak "mia?kich merytorycznie" wpisˇw. Podaj swˇj TP, odezwij sie jak bedzie osi?gniŕty i oszczŕd? nam komentarzy po fakcie w stylu "a nie mˇwi?em"
Ostatnio edytowany przez LeM, 2007-04-20, 10:31, edytowano w sumie 1 raz
ano Lemo to co byczki ciurlikaly przez 8 czy 10 sesji padlo przez nocke (3653 do 3538), ale nowe maxy trza odtrabic i tacy tez musza byc, a na weekend propozycja - pozdrawiam :)
gerhard napisał(a):LEM czy robimy obecnie 4 falŕ ?
Acha je?eli 2 na w20 godzinowy by?a fal? prost? to czy 4 nie powinna byŠ w?asnie fal? z?o?on??Wszŕdzie gdzie patrzŕ na wykresy wszyscy oznaczaja 2 i 4 jako fale proste
wiem co u nas jest - ale jakbys nie mial mnie w ignorze to bys wiedzial z innych postow ze pisze o USA i powieidzlem TP 13 000, czym cie urazil nie wiem, moze lepsza skutecznoscia?
nie pozdrawiam - bo sie tez jeszcze bardziej osmiesze
gerhard zerknij do fusˇw a w zasadzie do dyskusji pod. Tam jest wykres ktˇry jest dla mnie preferowanym oznaczeniem. Nie rozpisuje podfalek na razie bo mam robote i czekam na wyznaczony zasiŕg. W weekend zerkne jak zwykle.