znakowanie

Sprawy intrygujące mniej lub bardziej, czyli życie toczy się nie tylko na giełdzie.

znakowanie

Postprzez grandepunto » 2014-09-19, 16:53

Witam wszystkich,

forum może nie jest bardzo związane z moim problemem ale może będziecie mogli mi coś doradzić. Otóż prowadzę sklep z wyrobami z drewna (krzesełka, stoły, deski, listewki itp.).
Do tej pory ceny i wszelkie informacje były przy półkach jednakże ostatnimi czasy niektóre bardzo podobne elementy się mieszają i nie wiadomo, który jest właściwy. Poszukuje więc jakiejś firmy bądź też sklepu internetowego który w swojej ofercie posiadałby etykiety samoprzylepne. Znacie może kogoś takiego? Wydaje mi się, że dzięki oklejeniu produktów wszelkie problemy omyłkowe powinny zginąć.
grandepunto

Dołączenie: 2013-03-06, 09:41

Re: znakowanie

Postprzez kamilg » 2014-09-19, 17:42

Sam sobie sterem, żeglarzem, okrętem.
Awatar użytkownika
kamilg

Dołączenie: 2007-11-17, 16:32

Re: znakowanie

Postprzez babunia » 2014-09-23, 11:22

Same naklejki z oznakowaniem to nie wszystko. Najlepszy byłby stworzony cały system kodów kreskowych z czytnikami, dla lepszej kontroli, co jest, a czego nie ma w magazynie. W internecie można znaleźć parę firm np autoid.pl, które zajmują się takim znakowaniem, ale nie jestem Ci w stanie powiedzieć, ile ta przyjemność by kosztowała. Najlepiej znajdź w swoich okolicach firmę, która się tym zajmuje i podpytaj.
babunia

Dołączenie: 2013-03-19, 10:44

Powróć do Hyde Park

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości