29.12.2014 - komentarze na poniedziałek

Komentarze do bieżącej sytuacji na rynkach finansowych

Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol

Czy WIG20 w dniu 30.12.2014r.

Ankieta zakończyła się 2014-12-30, 11:00

wzrosnie?
0
Brak głosów
spadnie?
0
Brak głosów
pozostanie bez zmian +-0,25%?
0
Brak głosów

Razem głosów : 0

29.12.2014 - komentarze na poniedziałek

Postprzez topix » 2014-12-28, 12:44

Jedziemy scenario sygnalizowanym w poprzednich wpisach - przekleiłem dwa wykresy sprzed kilku sesji – nie są z wczoraj ale widać że koncepcja jest realizowana.

ScreenHunter_98 Dec. 21 17.17.jpg

fw.JPG

Ważne jest 50 % fibo na fucie kontynuacyjnym i 38,2 na bazowym i obecnej serii. Szansa na więcej istnieje ale zawrócić możemy nawet z tego miejsa a i tak będzie zgodne to z aktualnie graną koncepcją. Generalnie wynik potyczki w okolicach 2350 pkt powinien dać nam wskazówkę na następne godziny, jako że krótszy tydzień i koniec roku to przypadkowe ruchy na ciągniecie/zdołowanie składowej bazowego nie będą niczym dziwnym, ostrożnośc w takim czasie wskazana.
Obraz zaciemnia zmiana serii ale i tak to co kreślimy jest (jak na razie) strukturą korygująca poprzednią zwałę i do chwili wykreślenia czegoś bardziej zachęcającego żadnej hozzzy z tego nie bedzię.

Wszyscy widzieli co się stało z miejscową złotówką przez ostanie 4 dni?

waluty.jpg

Takim ruchem na wąskim rynku w czasach gdy miejscowi śpią poważny kapitał pokazuje nam (_._) albo środkowy palunio jak kto woli - obecnie pies z kulawą nogą tym grajdołem na poważnie (tak żeby położyć tu walizkę $) się nie zainteresuje.

Zapraszam do wpisów.

zdrówka
Topix
Awatar użytkownika
topix

Dołączenie: 2010-10-26, 08:03

Re: 29.12.2014 - komentarze na poniedziałek

Postprzez barsie » 2014-12-29, 22:44

Niewiele sie dzieje na naszym rynku. Ja w tym roku więcej na s&p500 grałem niż na naszym rynku. Mam wrażenie że wykres nie jest interesujący do gry. Każdy system by padł na tym bocznym trendzie.
barsie

Dołączenie: 2010-12-12, 20:36

Powróć do Komentarz po sesji

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość