a czy Amibroker jest 32bit-owy ? czy 64bit-owy ?
jeżeli 32bit-owy i plugin ciągle nie jest widoczny trzeba we właściwościach pliku nacisnąć 'Odblokuj' i spróbować ponownie
reuptake napisał(a):1. Nie mogę pobrać hurtowo danych. Plugin jest połączony, ale pokazuje się komunikat "Please upgrade to the newest version" (wydaje się, że mam najnowszą wersję)
reuptake napisał(a):2. Wczytuję sobie dane klikając po kolei w symbole i niektóre się nie ładują (czy Stooq ma jakieś zabezpieczenie? Teraz chyba całkiem wylądowałem na czarnej liście...)
reuptake napisał(a):Rozumiem, że w praktyce plugin działa tak, że odświeżanie następuje albo za pomocą pobrania wszystkich tickerów z ostatniego dnia (nawiasem mówiąc mam niedostępne Update Periods i Symbol Groups) albo właśnie ręcznie, przez klikanie w konkretne na liście?
Zauważyłem jeszcze, że w plikach z watchlistami powrzucane są kody reklam Google'a.
reuptake napisał(a):No właśnie, pewnie tak się stało. Ale problem jest z tym, że np. następnego dnia nie da się tych tickerów odświeżyć... te 2KB puste pliki to blokują.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości