Az przykro na to patrzec. Taka euforia po Fed czwartkowym! Wszystko w gore! I co po tym zostalo? Na gieldzie amerykanskiej zgliszcza, kontrakty sp500 nizej niz sprzed decyzji Fed. Niedzwiedzie sie ciesza i zacieraja rece. Pytanie tylko jak bedzie z korelacja eurolandu i naszego grajdola.
Uwaga na: -jak na korektę póki co mamy spore obroty-jeżeli aktywność nie spadnie, a byki się nie podniosą-wnioski będą jednoznaczne -Lop mocno rośnie, a futy coraz niżej i jeszcze jedno: Wybicie bazowego nie zostało potwierdzone na serii kontynuacyjnej (chodzi o maksy z 13 stycznia), te poziomy na kontynuacyjnym ciągle nie wybite (okolice 2387pkt). Teraz Wielkie Filozoficzne Pytanie- czy pies macha ogonem czy ogon psem? Kto wie?
Wybacz ale nie potrafię jeszcze wrzucić wykresu ale wg Fibo wychodzi mi dokładnie na 2352, więc zabrakło 1 punktu. Nie zdziwię się jeśli jeszcze dziś zamkniemy lukę 68-70... Pozdrawiam Tedik
tedik7 napisał(a):Wybacz ale nie potrafię jeszcze wrzucić wykresu
Łopatologicznie szybka instrukcja tutaj: 2015-komentarze-rod-t4512.html#p29215 Jak już stworzyłeś plik i chcesz się nim podzielić to na dole okna w którym piszesz masz zakładkę "dodaj załącznik" tam klikasz "przeglądaj" i wskazujesz plik graficzny (stworzony jak w linku powyżej) klikasz "dodaj plik" i następne "Wyślij" i cieszysz się swoim własnym obrazkiem na forum ;)
ja zgodnie z wcześniejszym założeniem juz na l z bliskim stopem licząc, że to był test połamanego oporu- dalej jak wybije ostatni szczyt to leci dalej w górę(tak mi się wydaje) a jak nie to wiadomo co będzie... pożyjemy zobaczymy
Optymizm ciagle wysoki http://stooq.pl/mol/?id=2445 Szczerze powiem nie pamietam od ilu to miesiecy w tych ankietach bykow jest ponad 55%. A na przestrzeni tych miesiecy wystarczy spojrzec na nasz wig 20. Korelacja ujemna jak w m...e strzelil. Przepiekna dzisiaj swieca na kghm-polecam obejrzec.