Tak jak mówiłem jest niżej. Teraz zastanawiam się jak nasza exotic stock exchange będzie się zachowywała jak tzw. rynki rozwiniętę rozpoczną marsz na południe. Szykuje się ciekawy piątek
Witam wymalowali nam formacje abcd gdzie jak do tej pory mamy równość..pytanie na śniadanie czy zamkną dziś lukę z tko widać że jest duża ochota..pozdr.
Jeśli komuś w ogóle coś zależy na naszym rynku to dziś powinni chociaż trochę postroić okienka ..koniec miecha i tygodnia ,,ale zapewne liczą sie interesy wielkich graczy a wyglada na to ze trzeba zepchnąć rynek jeszcze nizej by potem pociagnąć do końca dnia jeszcze daleko...
Ja się z tym zgadzam, tylko dno niekoniecznie zostało jeszcze osiągnięte. Choć moja opinia jest mało miarodajna, bo w pierwszym cyklu nie było mnie jeszcze na rynku.
andy jak dla mnie sprawa była prosta ...za dużo chetnych stało aby kupić przy zamknieciu luki...a rynek wybrał inną drogę ..intra można było zarobić na S i teraz na L...pozdr.
ryztyk może i tak bedzie ze spadniemy niżej bo jest ogólnie sraczka na rynku ale w dniu dzisiejszym to miało tak wyglądać i tak wygląda jak dla mnie nie ma co sobie łepetyny łamać co bedzie po niedzieli...pozdr.
to co mi się zamazało brzmi ,,na dziennym tworzy się fala płaska ,co sprawia że zachowana jest zmienność w sstosunku do trójkata pokazanego na w20 tygodniowym