Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
tedik7 napisał(a):Obstawiam , że dziś dojdziemy do ... 1812 pkt
bartosz napisał(a):A ja myśle że to już koniec tym zwyżek więcej niz 1772 nie zobaczymy
lecimy na 1660
bartosz napisał(a):A ja myśle że to już koniec tym zwyżek więcej niz 1772 nie zobaczymy
lecimy na 1660
ryztyz napisał(a):od wczoraj ktoś dość mocno otwiera pozycje-Lop radośnie rośnie:), moje podejście optymistyczne zaczyna z każdą godziną topnieć gdyż:
Rozwinięte spadają znacznie a my w miejscu, w mojej opini jesteśmy w miejscu z którego równie dobrze możemy pójść w dół jak i w górę. problemem mogą być stany ponieważ coraz szybciej po odbitkach wracają do minimów i tamtejszgo wsparcia, a to nie jest dobry sygnał-czy możemy rosnąć gdy usiaki spadają-wg mnie nie ewentualnie możemy stać w miejscu tak jak teraz.
Według moich wskażników(używam standardowych tylko lekko zmodyfikowanych) kierunek powinien się pokazać w ciągu 2-3h-dłużej nie powinniśmy stać w miejscu
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość