Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
karnak napisał(a):Od stycznia 2016 WIG20 jest w trendzie wzrostowym, po odbiciu od kilkuletniego wsparcia, które pokazywałem.
W lutym wybił górę spadkowego kanału od 2015.
Nie mam sobie nic do zarzucenia w przedstawianiu pozycji L - pokazywałem stosowne rysunki wielokrotnie.
Pewnie będzie korekta tych wzrostów tylko kiedy? Które fibo zadziała?
Wg mnie jeśli padnie linia obrony pozycji L wtedy można będzie zagrać S.
glover napisał(a):Mój cel jest taki jak na rysunku, ciekawe czy będą chcieli ze mną współpracować?
karnak napisał(a):Aktualna sytuacja na WIG20 ===> dotarł do oporu i nie przebił jeszcze przyspieszonego wsparcia:
topix napisał(a):karnak napisał(a):Aktualna sytuacja na WIG20 ===> dotarł do oporu i nie przebił jeszcze przyspieszonego wsparcia:
Przepraszam ale pomarudzę. Czy mógłbyś dla dobra tzw. odbioru optycznego obrazka robić te wykresy wyższe? :) myślę, że wszyscy będą wdzięczni.
zdrówka
Topix
topix napisał(a):Dupa ze mnie nie analityk, ale widzę powolny koniec tego dobrego - kręcimy 5w5 w wydłużonej 5 kręcącej 161,8 poprzednich (wyrażne 9 podfal) jak na wykresie poniżej.
zdrówka
Topix
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość