Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
andy napisał(a):myślę ,że żadnego Brexitu nie będzie nie pozwoli na to parlament i królowa albowiem w przeciwnym wypadku, rozpadnie się zjednoczone królestwo ,a na to dumny Albion sobie nie pozwoli..
z punktu widzenia giełdy kiedy osiągniemy już ostateczny dołek to dla wzrostów musi być paliwo do tych wzrostów, więc. pobujamy się parę miesięcy,a oni w tym czasie będą udawać ,że wychodzą z Unii, ktora w tym czasie musi się zreorganizować ,co będzie prawdopodobnie warunkiem do pozostania Annglii w Unii.
andy napisał(a):co i jak dalej musi się zadziać w GB to teraz po referendum parlament musi przegłosować wyjście ze struktur unijnych a w parlamencie 70% zwolenników UE, i teraz pytanie jak zagłosują? czy zgodnie z tym co chce społeczeństwo czy zgodnie z własnymi czy też odgórnie narzuconymi przekonaniam.
banqrut napisał(a):Żeby to było takie proste, karnak... Powiedz mi - na wykresach masz 30 lat wstecz kiedy zdecydujesz że już wyszło górą albo dołem? Na L możesz kupić akcje, ale na S masz instrumenty kwartalne...
Na brexicie, podobnie jak Ty pisałeś, jestem nawet troszkę do przodu. Ale to zasługa tylko wpisów użytkowników tego forum. Wiec na najbliższe dni polecam podejście Topixa - zobaczmy co zrobią grubasy. Może na początek z małym S na ropie/PKN
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości