Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
matseus napisał(a):Jak to wygląda wg Ciebie Topix? bessa, giełda, Twoje komentarze są bardzo pomocne.
jacek2978 napisał(a):czy ktos ma L ?
trzymam l i niewiem czy wywalac
karnak napisał(a):jacek2978 napisał(a):czy ktos ma L ?
trzymam l i niewiem czy wywalac
Jak Ty to robisz, że wiesz kiedy wejść w L podczas gdy wczoraj pisałeś o nowym dołku i poziomie 1641 na dzisiaj i grunwaldzie?
Jeszcze żebyś on line o tym napisał, no to rozumiem.
prezes102 napisał(a):Ja napiszę! Mam ogromne eS po koekcie Brexit, dziś dobrane i Byk może mnie w doopę pocałować!
Jedziemy na 1 560.
matseus napisał(a):ja napiszę tak, brałem średnio po 1708, zbierałem kilka dni od 1720 do 1690. Następnie wywaliłem po 1718, teraz dobrałem po 1713 bardzo małe el. Jeżeli hossa, to muszę wykruszyć leszcza, trza być cierpliwym.
jacek2978 napisał(a):matseus napisał(a):ja napiszę tak, brałem średnio po 1708, zbierałem kilka dni od 1720 do 1690. Następnie wywaliłem po 1718, teraz dobrałem po 1713 bardzo małe el. Jeżeli hossa, to muszę wykruszyć leszcza, trza być cierpliwym.
a grasz na stopy?
jacek2978 napisał(a):prezes102 napisał(a):Ja napiszę! Mam ogromne eS po koekcie Brexit, dziś dobrane i Byk może mnie w doopę pocałować!
Jedziemy na 1 560.
to mi sie podoba a potem grunwaldddd i chejnałłłłłłłłł
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości