Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
Witam mistrza fal LEMA mia?bym do ciebie pytanko na wykresie w20(ktˇry wklei?e dzisiaj) 3 falka ko˝czy siŕ na 3703 4 fala jest korekt? p?ask? nieregularn? 335 jednak rzuŠ z ?aski swojej na wykres fw20 i doradz mi jaki rodzj korekty tz 4 tam mia? miejsce bo ja takiej w ksi??ce nie mogŕ znale?Š dziŕki Pozdro chodzi mi o to cudoLeM napisał(a):no comments
gerhard napisał(a):Mo?ŕ kto z was ma jak? koncepcjŕ co do mojego pytania bo LEM pewnie kasŕ liczy
Viking napisał(a):skippy napisał(a):Fibonki to cyfry w kˇ?eczkach.
tego sie akurat domyÂli?em , ale co np oznacza 1, a co 2 i dodatkowo zielone i czerwone kˇ?eczko?
Viking napisał(a):gerhard napisał(a):Mo?ŕ kto z was ma jak? koncepcjŕ co do mojego pytania bo LEM pewnie kasŕ liczy
Gdyby nie klinowe zakotwiczenie w moim umysle, to mozna by pewnie w ca?ej tej fali spadkowej ujrzec piatke, a nie trˇjke abc.
gerhard napisał(a):Witam mistrza fal LEMA mia?bym do ciebie pytanko na wykresie w20(ktˇry wklei?e dzisiaj) 3 falka ko˝czy siŕ na 3703 4 fala jest korekt? p?ask? nieregularn? 335 jednak rzuŠ z ?aski swojej na wykres fw20 i doradz mi jaki rodzj korekty tz 4 tam mia? miejsce bo ja takiej w ksi??ce nie mogŕ znale?Š dziŕki Pozdro chodzi mi o to cudoLeM napisał(a):no comments
gabrik napisał(a):...Skippy napisa? pod koniec sesji ?e wszystko by?o jasne (wierzŕ mu na s?owo i czapka z g?owy bo dla mnie ten ruch do 3757 to totalne zaskoczenie)...
skippy napisał(a):Viking napisał(a):skippy napisał(a):Fibonki to cyfry w kˇ?eczkach.
tego sie akurat domyÂli?em , ale co np oznacza 1, a co 2 i dodatkowo zielone i czerwone kˇ?eczko?
Zielone to jeden ci?g a czerwone drugi.
Id? niezaleznie od siebie, nie maj? na siebie wp?ywu w liczeniu.
Cyferki - w sumie bez znaczenia - fibo id? od lewej do prawej po prostu.
LEM no przecie? wiem ?e 3-3-5 jako 4 falka to widaŠ chodzi o to ?e b nie zesz?o pod pocz?tek a czŕsto sie to zdarzaLeM napisał(a):gerhard napisał(a):Witam mistrza fal LEMA mia?bym do ciebie pytanko na wykresie w20(ktˇry wklei?e dzisiaj) 3 falka ko˝czy siŕ na 3703 4 fala jest korekt? p?ask? nieregularn? 335 jednak rzuŠ z ?aski swojej na wykres fw20 i doradz mi jaki rodzj korekty tz 4 tam mia? miejsce bo ja takiej w ksi??ce nie mogŕ znale?Š dziŕki Pozdro chodzi mi o to cudoLeM napisał(a):no comments
najbanalniejsze w swiecie abc o strukturze 3-3-5 tworz?ce 4 falŕ w pi?tce spadkowej (c podkreslone)
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości