Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
matseus napisał(a):też tak myślę, tylko interwały, którymi operujesz są ogromne.
prezes102 napisał(a):Spadki trwają od przejęcia prezydentury przez PADa. Dokąd nie zmienią się sondaże, lecimy w otchłań. Grunwald wydaje się być w zasięgu ręki.
PS Szkoda Niemców, przegrać z Afrykanami na terenie Europy, gdzie zwykłe żabojady uciekały po godzinie walki. Sędzia ustawił mecz karnym z doopy i poszło. Szade...
matseus napisał(a):też tak myślę, tylko interwały, którymi operujesz są ogromne. Mieliśmy niedawno fałszywkę w dół z trojkąta. Może to jakiś znak. Mam małe el, brane po 1714 dzisiaj, ale to mało, gdyby spadło będę dobierał. Zastanawiają mnie ostatni wolumenty, widać przerzucanie pozycji, trochę się kotłuje. Obroty są niezłe, tzn. nie takie mizerne. Czy ktoś wyrzuca akcje przy tych poziomach? Wzrost Lopu, czy gruby łyka na dole esy? Raczej nie, od wiadomości o nacjonalizacji OFE zeszliśmy 11 pkt, gdy na rynek trafiają takie niusy, a on nie chce spadać? Zdaje się, że to mamy dawno w cenach. Przecież od kilku kilkunastu miesięcy. Przy częściowej nacjonalizacji dokonanej przez Tuska jasne było, że dalszy ciąg to kwestia czasu... był czas by dyskontować. Na dziennym rsi mamy dywergencje na wzrost.
ryztyz napisał(a):matseus napisał(a):też tak myślę, tylko interwały, którymi operujesz są ogromne. Mieliśmy niedawno fałszywkę w dół z trojkąta. Może to jakiś znak. Mam małe el, brane po 1714 dzisiaj, ale to mało, gdyby spadło będę dobierał. Zastanawiają mnie ostatni wolumenty, widać przerzucanie pozycji, trochę się kotłuje. Obroty są niezłe, tzn. nie takie mizerne. Czy ktoś wyrzuca akcje przy tych poziomach? Wzrost Lopu, czy gruby łyka na dole esy? Raczej nie, od wiadomości o nacjonalizacji OFE zeszliśmy 11 pkt, gdy na rynek trafiają takie niusy, a on nie chce spadać? Zdaje się, że to mamy dawno w cenach. Przecież od kilku kilkunastu miesięcy. Przy częściowej nacjonalizacji dokonanej przez Tuska jasne było, że dalszy ciąg to kwestia czasu... był czas by dyskontować. Na dziennym rsi mamy dywergencje na wzrost.
a w Stanach na tych poziomach gruby ładuje EL..? jak dla mnie rynki są zdezorientowane i pewnie o to chodzi by były zdezorientowane. Po brexicie jak się patrzy na wykres to widać, że byki mają problem z ciągnieciem rynku w górę (zachód i stany wróciły praktycznie do stanu z przed referendum-u nas wiadomo.)
hossafan napisał(a):Wszyscy już uspokojeni po Brexicie? No to zapnijcie pasy bo jak upadnie DB to Brexit okaże się jedynie drobną korektą
ryztyz napisał(a):od jakichś 4 tygodni cżęść z Was kolegów piszę o możliwym obronie "wsparcia" i bedą wzrosty. Fakty są takie, że z każdym tygodniem jesteśmy coraz niżej, fakt jest też taki, że bez przekopania na trwałe 175x(o którym pisał również Topix) każdy wzrost to tylko epizod w głównym trendzie.
lawok napisał(a):Budujemy ORGR?
jacek2978 napisał(a):co sie stalo z pkn tak leci ostro?
banqrut napisał(a):jacek2978 napisał(a):co sie stalo z pkn tak leci ostro?
Ropa mocno wczoraj potaniała.
jacek2978 napisał(a):banqrut napisał(a):jacek2978 napisał(a):co sie stalo z pkn tak leci ostro?
Ropa mocno wczoraj potaniała.
moze w poniedzialek odbije? wzialem kilka dklugich na pkn
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości