Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
karnak napisał(a):WIG20 w szerszym interwale:
prezes102 napisał(a):karnak napisał(a):WIG20 w szerszym interwale:
Jutro łamiemy ten opór, będzie spory up, jak pisałem wcześniej: http://wiadomosci.onet.pl/kraj/sondaz-millward-brown-dla-faktow-tvn-i-tvn24-pis-traci-poparcie-po-zyskuje/zrn4z0. Powoli mogą się pakować...
prezes102 napisał(a):sondaz-millward-brown-dla-faktow-tvn-i-tvn24-pis-traci-poparcie-po-zyskuje
Powoli mogą się pakować...
topix napisał(a):prezes102 napisał(a):sondaz-millward-brown-dla-faktow-tvn-i-tvn24-pis-traci-poparcie-po-zyskuje
Powoli mogą się pakować...
Wiadomym jest, że kto zleca badania (tzn płaci) ten oczekuje wyników :) tak więc nie emocjonowałbym się lokalną propagandą w postaci tzw sondaży ;) i to jeszcze z onetu ;)
zdrówka
Topix
matseus napisał(a):prezes102 napisał(a):karnak napisał(a):WIG20 w szerszym interwale:
Jutro łamiemy ten opór, będzie spory up, jak pisałem wcześniej: http://wiadomosci.onet.pl/kraj/sondaz-millward-brown-dla-faktow-tvn-i-tvn24-pis-traci-poparcie-po-zyskuje/zrn4z0. Powoli mogą się pakować...
Może być, tylko chciałem przypomnieć, że wczoraj pisałeś 1860, było coś z 6, więc trafiłeś, tylko, że to było 1806. Daj Ci Boże zdrowia,
prezes102 napisał(a):Ci się odwlecze, to nie uciecze. Sprawdź lepiej, czy Ci depo starczy, jak podniosą zabezpieczenie.
Szkoda, żebyś potem rozpaczał. Jest hossa i gra na krótko, może emocjonalnie fajna jest, ale dużo wygodniej na eL siedzieć. Jak ja, król parkietu.
karnak napisał(a):Teraz oby dobrze się wstrzelić z TP dla S.
Pablo76 napisał(a):karnak napisał(a):Teraz oby dobrze się wstrzelić z TP dla S.
Jakieś typy? Jeśli to ma być tylko cofnięcie to strefa 1782-1763 to max. W Stanach SP500: 2134,72-1810,10=324,62
Zniesienie zewnętrzne 112,8% z tego ruchu to 2176,27.
Szczyt intra natenczas to: 2175,63 - Prawie aptekarsko to liznęło. Co teraz? Z marszu tego nie wezmą i raczej cofka na 2135-2120 może nawet 2100, ale to max na tego lata. Czyli 2-3% w dół - u nas to szybko zdyskontują i raczej powrót nad 1800 już na dłużej się nam kroi...
Wersja 2 wyjście nad 2120-35 to pułapka hossy i jednak od połowy sierpnia do rozliczenia załamka
Szanse:
50/50
matseus napisał(a):będzie zwała. co pisze książka? po 5 falach co się dzieje? pirs ekszyn mówi: weź krótką
matseus napisał(a):ta nie od razu, będą klepać do upadłego, aż ostatni z forum zwątpi, podobnie się działo z hossą styczniową, dodatkowo mamy dużą głowę z ramionami, psuje ją nieco długa świeca zaraz po brexicie.
matseus napisał(a):jestem przekonany co do kierunku: 1600 to maksimum co zrobimy, może niżej, może będzie trzeba poczekać. Będzie chujossa a nie hossa.
prezes102 napisał(a):matseus napisał(a):jestem przekonany co do kierunku: 1600 to maksimum co zrobimy, może niżej, może będzie trzeba poczekać. Będzie chujossa a nie hossa.
Oj, dużo się jeszcze musisz uczyć. Nie walcz z rynkiem. Kto nie z Mieciem, tego zmieciem.
Ale Ty uparty jesteś.... Gdzie Ty eS widzisz na wykresie? 1 600? To już stara płyta. Prędzej 2 600.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości