Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
topix napisał(a):Jak widać na załączonym wykresie nadal wspomaga nas kanał i dwie średnie. Pytanie jak długo ?
zdrówka
Topix
karnak napisał(a):topix napisał(a):Jak widać na załączonym wykresie nadal wspomaga nas kanał i dwie średnie. Pytanie jak długo ?
zdrówka
Topix
Wygląda, że już nie wspomaga.
prezes102 napisał(a):Doładowane eL na full po 97!!!
Darot napisał(a):prezes102 napisał(a):Doładowane eL na full po 97!!!
zastanawia mnie tylko co wystąpiło na 97 że ładujesz na full - jakieś fibo, formacja ? bo wygląda to na uśrednianie pozycji stratnych.... życzę żeby się udało ale czy to klucz do sukcesu to nie wiem.
prezes102 napisał(a):Jestem artystą pieniądza.
prezes102 napisał(a):Darot napisał(a):prezes102 napisał(a):Doładowane eL na full po 97!!!
zastanawia mnie tylko co wystąpiło na 97 że ładujesz na full - jakieś fibo, formacja ? bo wygląda to na uśrednianie pozycji stratnych.... życzę żeby się udało ale czy to klucz do sukcesu to nie wiem.
Jestem artystą pieniądza. Uznałem, że rynek jest na tykle mocny, że nie zejdzie niżej - rysowałem wykres ze dwa dni temu. A co do Fibo - odbiło dokładnie od 23,6% zniesienia, obrót stanął, zbieramy siły na kolejny max. To chyba oczywiste.
topix napisał(a):prezes102 napisał(a):Jestem artystą pieniądza.
Podoba mi się ten txt :) brakuje jeszcze wirtuoza traderki ;)
zdrówka
Topix
Pablo76 napisał(a):prezes102 napisał(a):Darot napisał(a):prezes102 napisał(a):Doładowane eL na full po 97!!!
Jestem artystą pieniądza. Uznałem, że rynek jest na tykle mocny, że nie zejdzie niżej - rysowałem wykres ze dwa dni temu. A co do Fibo - odbiło dokładnie od 23,6% zniesienia, obrót stanął, zbieramy siły na kolejny max. To chyba oczywiste.
Będzie ciężko z tym 23,6 raczej docelowo 38,2% (1771) plus 1760 jako dodatkowe wsparcie
Timing nie daje już za bardzo pola do wzrostów, bo już dziś (góra jutro) nie będzie pod co kupować all over the world...
Jedynie na przekór jakby teraz poderwali...
Pablo76 napisał(a):Jesteśmy silni mocą otoczenia DAX, SP500, gdy tam zacznie schodzić powietrze nie ma szans na kupno akcji u nas.
Chwilowo 23,6 działa bo też nie ma powodu żeby to pękało jak zapałka w tej chwili...
Zejście poniżej 1792 jest bardziej prawdopodobne, ale nie koniecznie musimy schodzić pod 1771 - być może okolice 1780 już wyhamują, dużo zależy od tego jak bazowe rynki głęboko zejdą...
ryztyz napisał(a):nie ogłaszaj jeszcze swojego zwycięstwa....cierpliwość jest cnotą
prezes102 napisał(a):I kto miał rację? Kto nie z Mieciem, tego zmieciem. Czas na test szczytów!
topix napisał(a):prezes102 napisał(a):I kto miał rację? Kto nie z Mieciem, tego zmieciem. Czas na test szczytów!
Wstrzymałbym się z euforią do chwili przekopania obu czarnych, na razie ruch powrotny.
zdrówka
Topix
jacek2978 napisał(a):a ja nadal trzymam LLLLLL i raczej niemam zamiaru zmieniac przez najblizszy czas
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości