Zapraszam do komentowania czwartkowych wydarzeń na miejscowym grajdołku.
zdrówka
Topix
Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
prezes102 napisał(a):Pobrałem kilka eS na FPZU. Sygnał systemu - jedziemy na nowe minima.
I oczywiście sporych rozmiarów eS na FW20 i FPKO. Jaja sobie robią z dobrych ludzi...
Spadamy, razem z innymi.
ryztyz napisał(a):Lop na poziomie 64k...ruch szykuje sie znaczacy i wg mnie bardziej prawdopodobny kierunek to polnoc...
prezes102 napisał(a):Pobrałem kilka eS na FPZU. Sygnał systemu - jedziemy na nowe minima.
I oczywiście sporych rozmiarów eS na FW20 i FPKO. Jaja sobie robią z dobrych ludzi...
Spadamy, razem z innymi.
matseus napisał(a):mówię mu żeby zamknął, a on swoje. Pzu 29, później 31-32.
topix napisał(a):matseus napisał(a):mówię mu żeby zamknął, a on swoje. Pzu 29, później 31-32.
Taa a pozniej tysioncpińcet. Papier poł roku w trendzie spadkowym, zeta od mimimów obecnego ruchu, nic godnego uwagi do góry jeszcze nie wykreslił. Nawet lokalnego szczytu sprzed tygodnia nie przekopał. Gdzie tu k*** hozzza ja się pytam ? Skąd ten optymizm ? Bo mam pozycję, wydaje mi się że upolowałem doła i życzyłbym sobie ? :)
zdrówka
Topix
matseus napisał(a):topix napisał(a):matseus napisał(a):mówię mu żeby zamknął, a on swoje. Pzu 29, później 31-32.
Taa a pozniej tysioncpińcet. Papier poł roku w trendzie spadkowym, zeta od mimimów obecnego ruchu, nic godnego uwagi do góry jeszcze nie wykreslił. Nawet lokalnego szczytu sprzed tygodnia nie przekopał. Gdzie tu k*** hozzza ja się pytam ? Skąd ten optymizm ? Bo mam pozycję, wydaje mi się że upolowałem doła i życzyłbym sobie ? :)
zdrówka
Topix
Jak wykreśli to będzie za późno, kupuj gdy sprzedają sprzedawaj gdy kupują.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość