Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
ryztyz napisał(a):Piatkowy i dzisiejszy handel odbywa sie na bardzo malych obrotach, biorac ppd uwage poziomy na jakich jestesmy nie jest to dobry argument do wzrostow...sądzę że podaż czeka tylko na odpowiedni moment by wygenerowac impuls spadkowy...A janki koncza duza fale B i mysle ze jeszcze w tym tygodniu zaczna tam kreslic duza fale C z celem w okolicach 1700. Tak mysle a jak bedzie to zobaczymy.
ryztyz napisał(a):Piatkowy i dzisiejszy handel odbywa sie na bardzo malych obrotach, biorac ppd uwage poziomy na jakich jestesmy nie jest to dobry argument do wzrostow...sądzę że podaż czeka tylko na odpowiedni moment by wygenerowac impuls spadkowy...A janki koncza duza fale B i mysle ze jeszcze w tym tygodniu zaczna tam kreslic duza fale C z celem w okolicach 1700. Tak mysle a jak bedzie to zobaczymy.
prezes102 napisał(a):ryztyz napisał(a):Piatkowy i dzisiejszy handel odbywa sie na bardzo malych obrotach, biorac ppd uwage poziomy na jakich jestesmy nie jest to dobry argument do wzrostow...sądzę że podaż czeka tylko na odpowiedni moment by wygenerowac impuls spadkowy...A janki koncza duza fale B i mysle ze jeszcze w tym tygodniu zaczna tam kreslic duza fale C z celem w okolicach 1700. Tak mysle a jak bedzie to zobaczymy.
Myślenie życzeniowe, jak u mnie. Przymierzam się powoli do eL, to już nigdy nie spadnie chyba..
Major napisał(a):Nie widzę po obrotach, żeby była dystrybucja. Oddałem L za 1838 dziś. Dobiorę niżej, jak dadzą. Target z równości fal 1868.
prezes102 napisał(a):Major napisał(a):Nie widzę po obrotach, żeby była dystrybucja. Oddałem L za 1838 dziś. Dobiorę niżej, jak dadzą. Target z równości fal 1868.
Spadki będą później? Czy tylko płaska korekta? Moje eS coraz bardziej niecierpliwe... eL blisko Entera.
matseus napisał(a):Pzu El odnowione.
jacek2978 napisał(a):wiekszosc juz tylko spadkami zyje hmmmm
a ja nadal trzymam LLLLLL na wig20 i zaczynam sie zastanawiac nad zmiana skoro wiekszosc pisze o spadkach
Bystry napisał(a):Mógł by ktoś tutaj lub na mój email pomóc odpowiedzieć na te pytania będę niezmiernie wdzięczny.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości