Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
ryztyz napisał(a):do dzisiaj musieli czekać wszyscy spekulanci, którzy jak głupi przez pięć sesji poprzedzających 24.06.2016 kupowali bez opamiętania, aby indeks wrócił do tych samych poziomów.
No właśnie i co dalej, każde zawahanie będzie wykorzystane przez stronę przeciwną. Ciekaw jestem rozsztrygnięcia-rzadko to robie ale przejrzałem różne strony i generalnie większość piszę o docelowym wyjściu w górę i atak na 2000...zobaczymy czy wiekszość ma rację.
Major napisał(a):ryztyz napisał(a):do dzisiaj musieli czekać wszyscy spekulanci, którzy jak głupi przez pięć sesji poprzedzających 24.06.2016 kupowali bez opamiętania, aby indeks wrócił do tych samych poziomów.
No właśnie i co dalej, każde zawahanie będzie wykorzystane przez stronę przeciwną. Ciekaw jestem rozsztrygnięcia-rzadko to robie ale przejrzałem różne strony i generalnie większość piszę o docelowym wyjściu w górę i atak na 2000...zobaczymy czy wiekszość ma rację.
Dzięki za newsa:) Czyli żadnego 2000 nie będzie. IMO jeszcze podrośniemy, ale w zaistniałych okolicznościach będę szukał S na 1890.
prezes102 napisał(a):Major napisał(a):ryztyz napisał(a):do dzisiaj musieli czekać wszyscy spekulanci, którzy jak głupi przez pięć sesji poprzedzających 24.06.2016 kupowali bez opamiętania, aby indeks wrócił do tych samych poziomów.
Dzięki za newsa:) Czyli żadnego 2000 nie będzie. IMO jeszcze podrośniemy, ale w zaistniałych okolicznościach będę szukał S na 1890.
Będzie nie tylko 1 890, 2 000, ale nawet 2 300. Trwa akumulacja przed wybiciem, potem 3 w 3 w 3 i Miśka powiozą do Zegrza!!! eL PKC!
Matseus, ile pali ten Twój francuski cichutki kaszlaczek? Widać, że nigdy nie jechałeś porządnym benzyniakiem, jak takie herezje pisujesz. Ja u siebie mogę muzykę nawet na 3 poziomie słuchać, a jak jadę z kumplami, to pytają, czy to hybryda albo start engine jest. No, ale każdy ma, co lubi... Fikuśne francuziki też muszą mieć amatorów. Nie pamiętam tylko, czy kiedykolwiek mnie jakiś wyprzedził?
prezes102 napisał(a):y nie lej z Orlenu czy Lotosu - syf totalny. BP albo Statoil, a nawet Lukoil ma o wiele lepszy standard. Wiem, bo mam codzienny raport z PIHu na biurku.
andy napisał(a):od Brexitu wzrośliśmy klinem, jeśli gruby tak wymyślił ten wzrost ,to powinniśmy się skorygować /możliwy spadek do podstawy klina,myślę że zatrzyma się wyżej/i potem wzrost do około 1900 -2000,o którym często się pisze
inwestor napisał(a):prezes102 napisał(a):y nie lej z Orlenu czy Lotosu - syf totalny. BP albo Statoil, a nawet Lukoil ma o wiele lepszy standard. Wiem, bo mam codzienny raport z PIHu na biurku.
Wszystkie wymienione stacje kupują paliwo od Lotosu lub Orlenu. Statoil też.
ryztyz napisał(a):prezes, a stacja shell? dobra czy zła?
Major napisał(a):Załadowałem S za 1867 ze stopem 6 pkt pod 1:1 i klin:)
prezes102 napisał(a):Major napisał(a):Załadowałem S za 1867 ze stopem 6 pkt pod 1:1 i klin:)
A ja zamieniłem eL na eS na fix! Nie dali rady dojść do 1,9 k, czyli Miś przejmuje inicjatywę. No zobaczymy, na jak długo.
Matseus, jedziemy jednym wózkiem, nie francuskim, nie japońskim, tylko made in Poland. Czas na miodzik dla Miśka. Oklaski?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości