Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
matseus napisał(a):otchłań dla jsw?
matseus napisał(a):niech tak będzie. Trochę to musi potrwać z tym jsw, bo trzeba trefny towar opchnąć.
Czy na fw20 rysujemy 4 teraz 5 bo ostatni dzień miesiąca i mamy większą jedynkę? Czy te 1809 topixa nadal aktualne?
prezes102 napisał(a):matseus napisał(a):niech tak będzie. Trochę to musi potrwać z tym jsw, bo trzeba trefny towar opchnąć.
Czy na fw20 rysujemy 4 teraz 5 bo ostatni dzień miesiąca i mamy większą jedynkę? Czy te 1809 topixa nadal aktualne?
A co jest na 1809?
topix napisał(a):prezes102 napisał(a):matseus napisał(a):niech tak będzie. Trochę to musi potrwać z tym jsw, bo trzeba trefny towar opchnąć.
A co jest na 1809?
Kiedyś był pierwszy sygnał longa (HH) ale od tamtej pory się pozmieniało i najszybszy long od 88, pozniej 95 które obecnie jest najszybszym wsparciątkiem.
zdrówka
Topix
matseus napisał(a):prezes ja mam el, ale nie wiem czy to taki doby pomysł brać teraz el pod korek.
prezes102 napisał(a):matseus napisał(a):prezes ja mam el, ale nie wiem czy to taki doby pomysł brać teraz el pod korek.
Głupi pomysł. Strata 10 pkt per kuń. Włażę w eS - najpierw 16xx.
matseus napisał(a):prezes102 napisał(a):matseus napisał(a):prezes ja mam el, ale nie wiem czy to taki doby pomysł brać teraz el pod korek.
ogarnij się chłopie.
prezes102 napisał(a):matseus napisał(a):prezes102 napisał(a):matseus napisał(a):prezes ja mam el, ale nie wiem czy to taki doby pomysł brać teraz el pod korek.
ogarnij się chłopie.
Bessa jest! O co Ci chodzi?
matseus napisał(a):może nie spaść, trzeba trochę cierpliwości, jak nie masz to wyjdź z minimalnym zyskiem.
matseus napisał(a):no spadek, ale mogą załapać się powyżej 40 PLN. Dużo leszcza ma eski.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości