Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
matseus napisał(a):jestem zagubiony z jsw, pewnie opyle to na pierwszym zakręcie. Może jakaś analiza?
matseus napisał(a):jestem zagubiony z jsw, pewnie opyle to na pierwszym zakręcie. Może jakaś analiza?
topix napisał(a):matseus napisał(a):jestem zagubiony z jsw, pewnie opyle to na pierwszym zakręcie. Może jakaś analiza?
Analiza jest taka że ci którzy położyłi 150 milionów we wtorek zapewne liczą na więcej i nie pozwolą na duży spadek - co widać było wczoraj gdzie papier korektuje się bokiem na mniejszym obrocie. Jak ostygnie i skisną obroty to powinno mniej więcej łazić jak wszystko inne. Jsw nie zbankrutuje (państwo wyciąga pomocną dłoń) ale nie zapominajmy że nad spółką nadal wisi emisja.
zdrówka
Topix
matseus napisał(a):no właśnie podobno nie wisi.
matseus napisał(a):czy przedłużacie sobie brak płatności podatku od zysków kapitałowych, czy nie zajmujecie się tym raczej? Pytam, bo zdaje się, że będę mógł pomyśleć o tym i zamiast podatku wykazać stratę po sprzedaniu tańszych akcji po odcięciu pp.
karnak napisał(a):U nas na głównym kontrakcie wygenerowanie solidniejszego sygnału L zostało przyblokowane na oporze. ale nadal od ostatniego dołka są one w grze.
karnak napisał(a):Skoro nie było złych info to było to strząśnięcie świeżego byczka, ja dobrałem na tym spadku L.
prezes102 napisał(a):Jedziemy na Grunwald!
prezes102 napisał(a):Też myślę już znowu o eL. Miś jest wyjątkowo słabiutki...
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości