Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
topix napisał(a):prezes102 napisał(a):Jedziemy na Grunwald!prezes102 napisał(a):Też myślę już znowu o eL. Miś jest wyjątkowo słabiutki...
Co się zmieniło na korzyść longa przez półtorej godziny ? :)
zdrówka
Topix
noob napisał(a):Prezes,mis musi bronic 83 w cenach zamkniec swieczek 1h
prezes102 napisał(a):
Leszcze oddały eL, narobiwszy w spodnie. Grubasy pobrały eL. A ja się trochę spóźniłem, bo w kiblu byłem.
noob napisał(a)::mrgreen:
Nie mam szklanej kuli ale zawsze mnie zadziwiaja takie osoby jak kolega,po 70 to była szpilka ,wiem wiem,zdali eski i pobrali elki majac na to kupe czasu
Młody napisał(a):Cześć.
Fakty są takie, że w tej fali spadkowej zaliczyliśmy dzisiaj nowe minimum. Ja się spodziewam dalszych spadków. Jestem drobnym graczem, poruszam się raczej na kontraktach na akcje, waluty - aktualnie ciekawie wygląda sprawa na pzu, wyłamanie z klina otwiera drogę do nowych minimów, spodziewam się spadków do około 25,50 zł.
prezes102 napisał(a):Młody napisał(a):Cześć.
Fakty są takie, że w tej fali spadkowej zaliczyliśmy dzisiaj nowe minimum. Ja się spodziewam dalszych spadków. Jestem drobnym graczem, poruszam się raczej na kontraktach na akcje, waluty - aktualnie ciekawie wygląda sprawa na pzu, wyłamanie z klina otwiera drogę do nowych minimów, spodziewam się spadków do około 25,50 zł.
O tym (25,50) już też pisałem w wątku o PZU. Krąży w ręku złoty pieniądz. Ale bankami i Orlenem (ropa w dół) pojedziemy i tak do góry!
jacek2978 napisał(a):ktorego wrzesnia wygasaja kontrakty fw20u16?
jacek2978 napisał(a):pelnia wyznaczyla kierunek dół
gruby ciagnie 1680 brawo moje 10 konikow jest mu za to wdzieczne
prezes102 napisał(a):jacek2978 napisał(a):pelnia wyznaczyla kierunek dół
E tam! Spójrz na USA i DAX - już odbijają. Jutro u nas kolejna, tym razem udana, próba ataku 1 800. Zmiana kodu na dłużej. Dzisiejsza sesja to podpucha - gimbaza poszła do szkoły, więc im stopy poczyścili i innym leszczom, co grali pod strojenie okienek!
ryztyz napisał(a):prezes102 napisał(a):jacek2978 napisał(a):pelnia wyznaczyla kierunek dół
E tam! Spójrz na USA i DAX - już odbijają. Jutro u nas kolejna, tym razem udana, próba ataku 1 800. Zmiana kodu na dłużej. Dzisiejsza sesja to podpucha - gimbaza poszła do szkoły, więc im stopy poczyścili i innym leszczom, co grali pod strojenie okienek!
Oj. Prezes. Dolaczyles do ifutures w 2007 roku, a emocje nadal graja u Ciebie pierwsze skrzypce...usiaki dopiero zaczynaja spadki...jutro koniec tygodnia i byk jest w totalnej defensywie. W tym momencie to mis ma wiecej argumentiw w reku.
Druga bajka to taka ze juz wkrotce czeka nas taka bessa jakiej swiat nie widzial od dekad a to wszystko dzieki banksterom centralnym
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości