Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
karnak napisał(a):WIG20 tygodniowy widziany moją kreską:
matseus napisał(a):karnak napisał(a):WIG20 tygodniowy widziany moją kreską:
tylko muszą przykorekcić żeby zapełnić LOP, przy 40 tysiącach trudno wyobrazić sobie mega wzrosty.
Młody napisał(a):Z czysto technicznego punktu widzenia, według mnie wig20 na najbliższy czas wygląda beznadziejnie, 1750 bardzo mocne opory.
matseus napisał(a):prezes102 napisał(a):Młody napisał(a):Z czysto technicznego punktu widzenia, według mnie wig20 na najbliższy czas wygląda beznadziejnie, 1750 bardzo mocne opory.
Twoje kreski pokonane, idziemy planem karnaka. Hossa się powoli rozgrzewa, jak Stany ruszą to się dziennie po 5% będzie pojawiać. U mnie wszystkie systemy na eL, nie widzę zagrożeń. A taki pesymizm na forach, że to doskonałe paliwo. Tylko coś te małe spółki ociężałe...
coś przyjmujesz? kiedy ostatnio byłeś u lekarza. Tyle razy Ci mówił, że leki należy przyjmować, nie wyrzucać do kibla.
prezes102 napisał(a):No to się qr.a zdziwisz! Od dziś ostry pałer i jazda na 2 300!!! To była wyjątkowa pełnia.
topix napisał(a):prezes102 napisał(a):No to się qr.a zdziwisz! Od dziś ostry pałer i jazda na 2 300!!! To była wyjątkowa pełnia.
Proponuję więcej nie wypisywać bzdur typu życzeniowego jak powyżej, nic nie wnoszących sobą do traderki - takie posty bez uzasadnienia merytorycznego będę usuwał bo jak słusznie Major zauważył robi się tu bankier.
zdrówka
Topix
matseus napisał(a):jsw jest wykupione, wzrosty ogranicza górna linia trendu: mam dzisiej wzięte es po 51,71 dzisiej brane. Czekam na 30 pln.
topix napisał(a):matseus napisał(a):jsw jest wykupione, wzrosty ogranicza górna linia trendu: mam dzisiej wzięte es po 51,71 dzisiej brane. Czekam na 30 pln.
U LeMa w komentach masz próbę rozrysowania jsw - w 30 ciężko na razie uwierzyć. Z pkt widzenia ponad 40 % spadku z obecnych poziomów również. Z kasy która została położona na sesji 30 sierpnia - również.
zdrówka
Topix
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości